Мощна подкрепа за Иван Петров и коалиция “Съюз за Сливен”

МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ИВАН ПЕТРОВ И КОАЛИЦИЯ "СЪЮЗ ЗА СЛИВЕН"

Тя дойде от бившия военен министър Николай Цонев, който се ползва със сериозен авторитет в Сливен

Партията “Нова алтернатива” подкрепя кандидатурата за кмет на Сливен на Иван Петров от коалицията “Съюз за Сливен”. Това заяви днес в Сливен председателят на партията Николай Цонев,цитиран от БТА.По думите му Петров ще бъде управленец, който може да изпълни трите основни направления, които са приоритетни в програмата на “Нова алтернатива”. Това са създаване на условия за развитие на малкия и средния бизнес, сигурност и пресичане на битовата престъпност и прозрачно управление с максимално участие на гражданите. Цонев допълни, че в новия общински съвет в Сливен ще бъдат направени предложения с цел създаване на работни места за младите хора. Предложенията ще бъдат свързани с отпускане на безлихвени кредити, отдаване на общински имоти, плащане на осигуровки и т.н. с условието да бъдат създавани работни места.
Кандидатурата на Иван Петров е подкрепена още от партиите ОБТ “Български лейбъристи”, “Движение за европейска интеграция”, чиито председател Тихомир Христов днес също декларира подкрепата си за Иван Петров и неправителствени организации.
Общинският съветник от коалиция “Съюз за Сливен” Петър Димитров излезе със свое предложение към бъдещия общински съвет.
„Крайно време е в Община Сливен да има омбудсман, който да се грижи за интересите на гражданите”, каза Димитров. Той се надява предложението му да бъде прието от бъдещите съветници.
Екипът на Blife.eu Ви казва това е платена реклама !
Ние сме готови да дадем трибуна на всички !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2