Ето какво написа на стената си Ангел Джамбазки

Ето какво написа на стената си Ангел Джамбазки

Екипът на Blife.eu публикува целият текст от Ангел Джамбазки без редакторска намеса

Ей ги “майките с деца”, които бягат от ятагана. Може да видите как малките палавници и калпазанчета си хвърлят шишенцата и бибероните, по лошия мустакат унгарски чичко полицай. Същински патиланци. Да ги цункаш по бузките.
Събудете се, идиоти.
Обръщението важи за всички, които виждат това в картинката, както и за хората, които управляват страната и твърдят, че управляват ЕС. Тези палавници не бягат от ятагана, те носят ятагана. И няма да се поколебаят да го използват. Някой от тях вече са го правили.
На този фон изказването на министър Бъчварова от сутринта бе напълно несъстоятелно и безотговорно. Тя на практика заяви, че българското правителство не желае и не е в състояние да защити българската държавна граница и продължи с нелепата мантра за “бягащите от война майки с деца”.
Явно гледаме различни новини или живеем в различни светове. Но аз държа нашия да си остане български, европейски и християнски. Правителство, което няма воля, желание и способност да защити държавната граница, няма място в Министерския съвет.
Ние от Blife.eu бихме добавили :
Дали това не е само началото на масовите безредици в цяла Европа и у нас ?
Дали Европа няма да екстрадира всички пришълци в България срещу някой уговорки на сегашното правителство ?
Дали нашето министерство на всякаквите работи което не може да се справи с обикновенната битова престъпност ще се справи с пришалската вълна ?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2