Павел Чернев за пришълците!

Павел Чернев за пришълците!

Вижте какво публикува на стената си Павел Чернев

Публикуваме текста без редакторска намеса!
И така, всякаквите прогнози за нахлуването на нелегалните пришълци започнаха да се сбъдват. Всеки ден имаме новини за насилие, посегателства и убийства , в които са замесени само пришълци. Управляващите обаче козируват на Запад и приемат нови и нови квоти ! Чакам момента, в който тези неканени гости ще предявят териториални претенции. Чакам и момента, в който десетките хиляди неканени натрапници получат статут и пребивавайки повече от 9 месеца, и право да гласуват за местни органи на власт! тогава ще видим истинското проституиране на политиците с тях !
Ето какво коментира на по късен етап:
Сериозно – ще поискат втора, трета и пата джамии в София ! Ще поискат на великден да не бием камбани ! накрая, както е станало в 16 век, ще поискат да приемем исляма или да умрем !
Павел Чернев за пришълците!
Екипът на Blife.eu добавя към казаното :
Не трябва да си пророк в собствената си държава за да видиш това което той казва !
Но трябва да те боли за страната ти за да го кажеш на всеуслошание като него !
Патриотизмът е състояние на духът а защитата на отечеството е дълг на всеки един от нас !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2