Николай Цонев подкрепи Йордан Михтиев в битката за Горна Оряховица!

Николай Цонев подкрепи Йордан Михтиев в битката за Горна Оряховица!

Ето какво съобщиха от : dariknews.bg

С заглавие Йордан Михтиев влиза в кметската битка за Горна Оряховица !
Екскметът на Горна Оряховица Йордан Михтиев отново влиза в изборната битка. Той е издигнат от коалиция „Алтернатива за Горна Оряховица”, зад която стоят партиите Нова алтернатива, Народен съюз, Новото време, Обединени земеделци и Българска социалдемокрация. Михтиев беше градоначалник в мандат 2007- 2011 год., а през последните четири години бе общински съветник.
„Ежедневната ми работа ме свързва с десетки граждани. В разговорите си с тях се запознах с много от актуалните им проблеми и вълнения, усещах непрекъснато пулса на хората. На предстоящите избори смятам, че с моя опит и подкрепата на коалиционните партньори, можем да решим много от трудностите, които срещат гражданите на Горна Оряховица”, каза кандидатът за кмет, който ще бъде и водач на листата за общински съветници. Той заяви, че ако получи гласовете на хората ще поправи допуснатите в миналото грешки, ще запази всичко добро, което е постигнато, ще развие възможностите и потенциала на региона.
Йордан Михтиев припомни, че по време на кметския му мандат са реализирани около 30 проекта, сред които подобряване средата в училища, обновяване на паркови пространства, ремонт на четвъртокласната пътна мрежа. „Тревожни за Горна Оряховица е демографският срив, безработицата, лошото състояние на инфраструктура, качеството на здравеопазване и образование, криминалната приватизация, която принуди много хора да търсят препитание зад граница. Тези въпроси са актуални за цялата страна”, посочи той. Кандидат- кметът обяви, че разчита на големия процент пасивни граждани, които традиционно не гласуват. По негови думи ако те отидат до урните, ще намалят възможността за манипулиран вот.
Подкрепата си за Йордан Михтиев заяви категорично лидерът на Нова алтернатива Николай Цонев. „Нашият кандидат за кмет на Горна Оряховица е доказал, че може да бъде добър управленец. Заставаме плътно зад него. Като български офицер той ще докаже, че с едно правилно управление ще постигне поставените цели и задачи- създаване на условия за нови работни места, усещане за сигурност сред населението, прозрачно управление с максимално участие на гражданите във взимането на решения”, обясни председателят на партията. Цонев припомни, че Нова алтернатива е създадена от две години и за първи път ще участва в местни избори. „Подготвихме сме много сериозно и ще имаме кандидати за кметове и съветници в над сто общини. Надяваме се да постигнем успех, който да ни даде възможност да имаме влияние върху политическия живот в страната”, каза той.
Коалицията ще има свои кандидат кметове за редица населени места в Община Горна Оряховица- за Янтра е Дянко Мадемов, за Правда- Ганчо Панайотов, за Върбица- Илиянка Димитрова. Нова алтернатива и Българска социалдемокрация ще участват в изборната битка за Велико Търново с листа за общински съветници. Водач ще бъде Любослав Иванов. На по- късен етап коалицията ще обяви официално кой кандидат за кмет ще подкрепи.

Ние от blife.eu публикуваме това рекламно съобщение по молба на наш член кореспондент
който отговаря за област Велико Търново това е неговият начин да каже благодаря на Николай Цонев който той познавал от „ Движение за СПРАВЕДЛИВОСТ – РПГ”при срещите си в гр. Велико Търново !
Правим уточнение, че сме използвали логото на ПП Нова Алтернатива без тяхното писмено или устно разрешение в случай на претенция от тяхна страна ние им даваме право на отговор или критика от тяхна страна !

Efekt 2

Екипът на blife.eu Ви благодари за доверието!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.