Мюсюлманин изнасилва в Англия едно 13 годишно момиче

Мюсюлманин изнасилва в Англия едно 13 годишно момиче

Присъда: условна! Защото така е учил в коран училището, че е разрешено…

” Ние искаме да е безнаказан, защо се изпречва момичето на пътя му? Трябвало е да си закрие лицето!
Източник: www.frontpagemag.com/

Да случаят е стар, но това показва от кога датира толерантността! Ето как законите на шериата и на корана ще принудят Европейското законодателство да им се подчини ! И сега какво всички, който не изповядваме ислям трябва да си повием лицата на жените, на децата, защото видите ли ако ги срещне някой мюсюлманин на улицата, в магазина или където и да е и той ще се почувства неуважен !

Ще си сваляме кръстовете от църквите, защото това ги дразнело ! Всеки един компромис, който прави Европа ще дойде ден, когато ще съжалява! Говорим за правата на МИРНИГРАНТИТЕ, а не зачитаме нашите! Говорим за тяхната интеграция, а те интегрират нас !

Efekt 2

Какво следва по баровете да не се пуска друга музика освен тяхната ? Ще поискат майчиният си език ! Ще трябва да се направят учебници в който да се говори за техният фолклор и празници ! С две думи ние мирните и толерантни и доста по-интелигентни ще трябва да се държим като туристи в Арабският свят и да се съобразяваме само и единствено с техните навици и настроения! Истината е, че те не са тук с визи за временно пребиваване, а са дошли да останат тук за винаги ! А ние къде ще живеем това си остава наш проблем за който нашите политици нехаят!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.