Наглите новини! До стената мръсни предатели каза редактора !

Наглите новини! До стената мръсни предатели каза редактора !


Вижте как говорят предателите на България, за тях има трибуна, а за народните будители – затвор, съд и прокуратура !
Днес колегите от onovini.com споделиха :
Заявка за премиер в бъдеще време отправи Орхан Исмаилов, един от представителите на поредната предизборна коалиция „Обединение ДОСТ“.
След регистрацията на коалицията в Централната избирателна комисия (ЦИК), Исмаилов и бившия настоящият председател на Лютви Местан говориха пред турската телевизия ТRТ и Анадолска агенция. В края на интервюто, лидерът на Народната партия за свобода и достойнство, която беше създадена от Касим Дал и Корман Исмаилов, заяви, че амбицията на новата коалиция е в бъдеще тя да излъчи премиер – човек от редиците на коалицията и от турското малцинство в България. „Целта ни е да имаме турски премиер в България“, каза новият лидер.

СЛУШАЙТЕ ЛЮТВИ МЕСТАН ДА ВИ ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ ВИ ЕЗИК !

Управлението на ГЕРБ е предотвратило много трагични инциденти по българските тунели, мостове и пътища. Това отчете бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.
Това споделиха от dnes-bg.org, а пък ние възкликнахме СТИГА БЕ, НЕ ДУМАЙ !Наглите новини

То бива, бива ама хора гинат от тяхната алчност и кражба на пари естествено отговорността се размива и кой колко е виновен не може да се потвърди. Така е направена играта и именно затова всяко фабрика и предприятие има борд на директори, ако се случи авария не може да се раздели вината и виновни няма, така е и в страната – докато не извика тълпата ВСИЧКИ ДО СТЕНАТА !
И така наглите новини днес не стихват освен една малко крайна, малко расистка, но поне не комустцки:
„Крумови закони! Отрязаха три пръста на крадлив циганин“

Efekt 2

Стопани пребиха циганин и му отрязаха три пръста, след като го хванаха да сече дърва в бадемова градина. Бруталната саморазправа в стил “Крумови закони” станал в бадемовия масив край село Момково. Ромът и жена му влезли в градината и тръгнали да секат бадемовите дървета, защото им трябвали дърва за огрев.
На място дошли собственици на градината и техни приятели. Четиримата мъже нанесли лют побой над циганина. После съблекли съучастницата му и се гаврели с нея пред очите му. Накрая нарязали с нож лицето и краката на мъжа, а три от пръстите на лявата му ръка били отрязани, пише “Монитор”.
Когато приключили с физическата саморазправа, бабаитите взели от крадците ключовете за колата им. Запалили автомобила и го преобърнали в близкото дере. По случая са били задържани 4-ма души от Свиленград – двама на 29 г., на 53 и 31 г., за извършен побой на 3 февруари по пътя между Свиленград и село Момково.
Източник: glas.bgНаглите новини

Тук поне народа с въздишка ще рече, че така му се пада и ще има коментари от типът „мама им крадлива циг@……. „
Коментари, че трябва да се върнат законите на Крум иначе срещу тази напаст няма лек !
И така след чаша ракия или две енергията на масите ще се влее в енергията на Фейсбук и след някоя друга псувня и някоя друга картинка или гифче, или каквото и да е ще го сподели на стената, а то станало време за лягане !
И така животът си върви – жена умира в тунела, виновни няма и на гяурите им обясняват на майчиният им език, че наглостта на ДОСТ и ГЕРБ край няма, а циганина без три пръста как ще бере дърва, но тук въпросът е къде е БХК?
Българийо, родино мила, освен и аз да се напия и така ден да мине друг да дойде и който от където дойде да ни подхване, защото на майчиният Ви език Ви обясниха, че премиера трябва да е турски и разберете сега какво му е на Борисов, че по-турчин от него не е и самият султан Ердоган !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.