Пуснаха дилърът задържан от Динко + ВИДЕО

Динко вълев
Динко Вълев

Ученици от Ямбол се обадили на Динко Вълев да им помогне и така се стигнало до ареста на наркодилъра, от който бяха разпространени кадри вчера. Трима мъже вървели след учениците малко след 19 ч. и ги заплашвали.

„Просто бях шашната много и знам, че той ще ми помогне”, разказа пред bTV Весела Димитрова.

„Слизайки от колата видях тях (учениците) и трима надрусани. Тръгват след мен и ми викат: „Ти на какъв се правиш, какво правиш тук”. Ошамарих ги, нормално. Те тръгваха да ми посягат. Почнаха да падат хероини, метадони. Другите двама побягнаха. Единият го стигнах, другите двама не можах да ги хвана”, обясни самият Динко.

Efekt 2

Освен че предлагал насилствено дрога на учениците, заловеният мъж ги заплашвал, няколко часа по-рано дори влязъл в училище, разказват 11-класници. Псувни и нецензурни думи, при което от охраната никакво съдействие”, каза ученичка.

„Почна да ни заплашва, че щял да ни ръга с ножове, щял да идва с пистолет, искаше да се бие с ученици от 9 клас”, обясни Весела Димитрова.

„Беше точно пред класната стая. Тогава госпожата ни по физическо, която се оказа единственият мъж в гимназията, се задейства и го изгони от сградата”, сподели ученичка. Цялата случка се разиграла по време на междучасие в голямо ямболско училище.

Според едни ученици охраната си върши работата, но според повечето такива инциденти се случват често. „Много съм притеснена, защото охраната в училището нищо не прави. Може да дойде някой с нож и да ни наръга”, заяви Димитрова.

Задържаният мъж е на 34 години и е наркозависим. След разпит в полицията е освободен.

Вижте ВИДЕОТО НА БТВ :ТУК

Източник : specto.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.