Николай Ненчев и с Дявола би подписал за да бъде във властта !

Николай Ненчев и с Дявола би подписал за да бъде във властта !
Николай Ненчев и с Дявола би подписал за да бъде във властта !

Николай Ненчев в кибервойна срещу Русия!

Днес Николай Ненчев бе в главната квартира на НАТО в Брюксел, Белгия!
Тази новина не бе отразена от големите медии в страната, не защото Нечев не иска да блесне като голям НАТОвец, а защото Николай Ненчев подписва Меморандум за разбирателство в областта на киберотбраната между Република България и НАТО. Бойко Борисов и министерски съвет са взели това решение да упълномощят Николай Ненчев още на 18.08.2016г. с входящ №689 !

И така „с подписването на меморандума за сътрудничество между Република България и НАТО в областта на киберотбраната ще се улесни процесът на споделяне на информация и оказване на експертна помощ от Алианса, при поискване от наша страна“, отбеляза министър Ненчев и обратното, за което не споделя естествено !
„Меморандумът е следваща стъпка в развитието на механизма за сътрудничество и взаимодействие с НАТО, включително за изграждане на съвместни способности и защита от кибератаки.

Така ще се създадат условия за повишаване на ситуационната осведоменост и за изграждане на национални способности, съвместими с тези на съюзниците“, изтъкна Георги Шарков, национален координатор по киберсигурността. За това споделиха от военният портал wars.bg !

Efekt 2

Ние от Blife.eu силно се съмняваме, че лоялността на Николай Ненчев към Алианса е по-голяма от тази към Българската армия и действията му се препокриват с думите ни !
Заглавието в wars.bg бе „ОТ ДНЕС ВСЕКИ РУСОФИЛ Е ВРАГ НА НАТО”

Ние от Blife.eu бихме добавили, че той е във война и срещу България !
Дали този меморандом за обмен на информация не означава и подаване на информация към Алианса и НАТО за агенти на военно контраразузнаване и техните вербовки в страните членки на Алианса и НАТО и тяхното физическо елиминиране !
Вече се прокрадват такива информации за угаснали завинаги спящи клетки на Българското разузнаване в чужбина!
Естествено неофициално, но ако е така и може да бъде проверено и доказано Николай Ненчев се превръща в техният убиец !

Николай Ненчев може да не е дръпнал спусъкът, но е посочил човека, адресът му и по този начин ги е обрекъл !
До къде стига сътрудничеството на един Министър със службите след като всеки ден и месец му искат оставката или го разследват от ДАНС, Прокуратура или разни комисии !
Николай Ненчев и с Дявола би подписал за да бъде във властта!
Ние от Blife.eu вече бяха обект на атака от ВИЖТЕ ТУК !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.