ТРЕВОГА ! Краят на Европа е близо !

Краят на Европа !
Краят на Европа !

ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТОИ В ЕВРОПА И У НАС МОЖЕ БИ !

ТЕ ИДВАТ – Обучени наемници от цял свят – прекарали поне една година в американски лагери – обучение по диверсии и избиване на БЕЛИ ХОРА!!!
Те ще чакат мълчаливо в Европа, докато не станат определена бройка – оръжието им вече е тук. Вкарано през военната база на САЩ в Косово, прекарано до тайни складове от Албанската мафия по хероиновите канали!!!
За всеки арабин или африканец има автоматични оръжие и две хиляди патрона. На всеки е обещана голяма земя в Европа и пари след ЗАВЗЕМАНЕТО И!!!

На всеки са обещани ЕВРОПЕЙСКИ ЖЕНИ – колкото пожелаят!!!
Тази година САЩ вкарва АФРИКАНЦИ – вкарани са ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ НАШЕСТВЕНИЦИ от колкото МИНАЛАТА ГОДИНА!!!
Всичко това под носа на Европа !!!

Нашествениците се качват на гумени лодки и след 15 километра в морето – ги “спасяват” американски кораби – и вместо да ги върнат обратно в Африка – ги карат в Италия и от там по цяла Европа!!!
Млади, силни обучени в партизанска война мъже!!!
Първо ще нападнат полицаите и полицейските управления.
Полицията ще повика на помощ жандармерия и войска.

Efekt 2

На пътя на всяко военно поделение ще бъдат поставени засади – автоматчици и РПГ-та – нищо неочакващите европейски ГЕЙ-ВОЙНИЧЕТА – никога не влизали в бой ще бъдат ИЗБИТИ още след казармите. Други отряди ще нападнат военните поделения охранявани от няколко войника. Ще бъдат преодолени за секунди и въоръжени араби с картечници и гранати ще застанат пред вратите на казармите – ще се пуснат сигнал Тревога и ще ги изколят за няколко минути!!!

През това време въоръжени нашественици ще завземат първо медиите и правителствените организации – комуникациите ще блокират – всеки ще получи СМС – Внимание – Обявено е извънредно положение – стойте по домовете си и не излизайте.
ВСЕКИ ЩЕ СЕ СКРИЕ В ЧЕРУПКАТА СИ, а арабите ще разстрелват всеки на улиците.

Европейските народи ще са блокирани и няма как да се организират и опълчват на агресора – ще бъдат избити един по един в домовете си – ако някой е въоръжен – ще му пускат отровен газ.
Арабите ще контролират пътища, комуникации и магистрали!!!
Това ще е края на Европа!!
Публикувано от : Лъчезар Найденов
Източник: the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg

Важно уточнение !!!
Ние от Blife.eu уточняваме изрично, че нашите  публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение !
Ние не целим да насаждаме  враждебност,  ненавист или омраза към определена малцинствена група !
Ние отразяваме действителната обстановка такава каквато е !
Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, евреин  или арменец. Виновен става само когато извърши престъпление !

Възможно е и някой публикации да имат съдържание +18 или да звучат расистки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 comments

  1. Здравко Сотиров

    Blife.eu, много добре го казвате, ама кой да го чуе, тези тъпанари дето се водят главата на ЕУ парламента ли?

  2. Млади и силни, обучени в партизанска борба???!!!! ХА ХА ХА и до смърт Мързеливи и за нищо Негодни. Освен вечер да се превръщат във фабрики за деца. Европа е болна и много много глупава с измислените си правителства. Приема ги и ги хрантути на гърба на собствените си народи.