Николай Цонев за протеста на полицаите

Николай Цонев за протеста на полицаите

Вижте какво написа на стената си Николай Цонев !

Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

ЗА ПРОТЕСТА НА ПОЛИЦАИТЕ От 2004 година внимателно следя и се боря за правата на служителите от структурите на МВР,МО,НСО,НРС, Министерство на правосъдието и т.н. Винаги съм твърдял,че заплатите за пенсиониране,порциона,процентите,парите за дрехи и др. НЕ са привилегии,както твърдят дебелите глави в сегашното правителство, а СОЦИАЛНИ СТИМУЛИ,които компенсират тежките условия на службата и ограничените им граждански права!!!
Ако военните не могат да протестират, то къде бяха тези от МВР,когато ГЕРБ промениха годините за пенсиониране от 20 на 25 ?!? (Държавен вестник бр.100/2010г.,стр.26) Къде бяха,когато ГЕРБ промениха годините за пенсиониране от 25 на 27 !?! (Държавен вестник бр.111/2013г.,стр.2 ) Мълчаха ли ,когато ГЕРБ промениха Кодекса за социално осигуряване и премахнаха пенсионирането на военнослужещите по възраст?
( Комисията за дискриминация го отмени, като незаконно по мой сигнал) Народа е казал: когато чергата на съседа ти гори, може и твоята да се запали. Продължавайте да пазите активистите на ГЕРБ,когато подменят и фалшифицират бюлетините, даже още повече- гласувайте за тези, които ще унищожат полицията,армията и всичко ,което може да се нарече държава !!!

Ние от Blife.eu ще добавим,че именно за тези привилегии говори Министър Цонев от години за хората носещи пагони !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.