Николай Цонев пред Blife.eu

Николай Цонев пред Blife.eu

Скъпи читатели в публикация на Blife.eu наскоро ние публично предизвикахме г-н Николай Цонев да отговори на следните въпроси: blife.eu/

Ние от Blife.eu ще зададем въпроси към г-н Цонев:

Кой трябва да арестува Борисов и управляващата клика, кой?
Имаме ли нужният интелигентен човешки ресурс с който да се направи правителство от достойни и родолюбиви БЪЛГАРИ?
Какъв е начинът суверенът да може да контролира управниците?

Efekt 2

Това са нашите въпроси, който ние от Blife.eu задаваме публично към г-н Цонев! Надяваме се да получим коментар!

В редакцията на Blife.eu получихме отговор на Николай Цонев и честно да Ви кажем не очаквахме да получим отговор, защото меко казано въпросите са неудобни, но те вълнуват целият Български Народ!
Николай Цонев прие хвърлената ръкавица от нас и вижте неговият отговор :

1. Кой трябва да арестува Борисов и управляващата клика, кой?
Арестите, сами по себе си, няма да разрешат проблемите в България. Ситуацията ни ще се оправи, само когато почтените хора, истинските патриоти с ценности изразят своето недоволство, свалят от власт управляващата мафия и дадат шанс на хората с управленски опит да изведат страната ни напред. Тези, които твърдят, че човешкият ни материал е лош, трябва да бъдат изгонени с камъни. В нашето Отечество има много хора с високо образование, с висок морал и стойностна ценностна система, на които трябва да се даде възможност да управляват нашите и съдбите на нашите деца.

2. Имаме ли нужният интелигентен човешки ресурс с който да се направи правителство от достойни и родолюбиви БЪЛГАРИ?
Категорично да! За съжаление, докато първата власт (а и четвъртата – медиите) е в ръцете на бандата, която ни управлява, няма как обществото да разбере кои са достойните и родолюбиви българи.

3. Какъв е начинът суверенът да може да контролира управниците?
На първо място, управлението трябва да бъде прозрачно, а не както сега. Когато решенията на управляващите се вземат мотивирано и открито пред обществото и се посочва крайният им резултат, то гражданите ще имат възможност да са запознати с целия управленски процес и да вземат участие във всеки един негов отделен етап. Необходима е прозрачност във всяка област на обществено- политическия ни живот. Единственият изход за България е открито и прозрачно управление!

Ние от Blife.eu благодарим за отговорът Ви !
Ние ще продължаваме да следим социалните мрежи и няма да спрем да задаваме въпроси, който вълнуват цялата общественост !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.