“Бог ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна” каза Путин!

"Бог ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна" каза Путин!

Това заяви Владимир Путин пред водещ на „Russia today“пред Реми Малуф

Думите на Владимир Путин бяха провокирани от въпрос на журналист, който го накара да коментира терористичните атаки в Париж и свалянето на руския самолет, за който се потвърди, че е дело на ИД.

Днес всички Християни припознават Владимир Путин като защитник и бранител на Християните по целият свят! Едно е да си лидер, друго е да си Велик политик, но трето е с архангелска сила и дързост да се бориш срещу войните на лукавия за вярата Божия! Това неминуему отрежда място на Владимир Путин в една друга класация и в един друг свят!

Efekt 2

Както е казано в светото евангелие:

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! Братя и сестри Християни, когато отидем в някой храм нека да запалим свещ и с молба нека Господ Бог да простре Своята мощна десница над Владимир Путин, защото докато Путин е Жив има надежда за всички нас Християни по цялото земно кълбо!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.