Охранителна камера запечатва терористичният акт +ВИДЕО

Охранителна камера запечатва терористичният акт +ВИДЕО

Първи кадри от охранителни камери, заснели ужаса на хората по време на терористичният акт на ресторант в Париж, показва видео публикувано в социалните мрежи !

Вижте Видеото:

Mлада жена успява да избяга от прицела на терориста, влизайки в заведението. От видеото се вижда, че той се опитва да я убие, но не успява. Кадрите от фаталния петък 13-ти показват жестоките действия на терористите.

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще припомним, че при нападенията на 6 различни места във френската столица, извършени от 7 терористи, бяха убити 129 души и пострадаха 359 в рамките на няколко минути. Сред убитите и пострадалите при кървавите атаки в Париж има граждани на 15 различни държави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.