Нощта на магическото наметало епизод 2 (+18 )

Кунева Борисов

Настана вечер – месец изгрее и Кунева идва с нова премяна !
Попитала с нежност НСО охрана къде е падишаха и дали вече я чака !
Така повитата изгора я въведоха в двора с камери, кучета и много дула всички гледаха тази жена !
„Селям алейкум” се чу там от балкона и „алейкум селям, алейкум селям” отговори жената от двора !
И влезе в храма на падишаха и лаят на церберите затихна в двора. Пред нея се извиси самата особа, подал и ръка и тя му отвърна на жеста и падишахът пое къносани пръсти в ръка, целуна ги, но от бурката цветът на лицето той не видя !
Обзета от страст, но не на кристали, в Миглена напираха чувства заспали !

Въведена в банкетната зала с надежда изпита и огромна наслада седяха тя с магическото наметало, а от среща падишаха облечен в бяло !
Учуди се тя менюто – бе от картофи, който семейството на падишаха от години само си произвежда, но не за храна бе тя тук дошла !

Истината е, че друга и бе целта !
Доволно падишаха чалмата свали и показа къде са го галили Папите дори, показа и на стената му снимки, трофей, а в очите му страст !
Омаят на властта го бе обзела с тяло на бистришки тигър, с думи в устата, който и Зевс не смей да каже, той говореше за простосмъртните и как от стадото да се облажи !

Efekt 2

Възбуда напира в гърдите на Шехерезада и тя подаде се на магията на харизмата на падишаха, протегна ръка и хвана дланта му, погледна в нея и в този миг тя за съдбата на падишаха думи взе да реди как идва нова империя и всички ще се кланят на падишаха, как той е избрания и от Анкара, и от Багдат да бъде и не само владетел, а и много Богат !
След тези думи падишаха в нея се влюби, награби я страстно и я вдигна на ръце, поне се тя към спалнята му, като че ли бе с криле !
Постави я той на спалното легло цялото в позлата и за миг тя помисли, че е в Раят, а не с падишаха !
Запали си пура и взе чаша уиски и издиша дим в формата на сърце и я попита „дали иска да са си повече от близки” !

За тези думи тя е копняла и на бързо скочи нашата Шехерезада и на колене пред падишаха застана и още не му е отговорила и бърза да му сваля ципа! Така се прави в България политика !
За да се изрази най-добре пое с уста най-добрият му комплимент, свалила тя Бурката и своята съвест погълна егото на падишаха !

Така с няколко кур*енски умения от години тя лекува лоши настроения!
Последваха и всякакви анални пози от който тя ще има парични ползи. Падишаха като бистришки тигър ръмжи, а на Шехерезада умът и се върти как да търпи унижения? В това е добра, да бъде мръсница е въпросът сега !
Така в разгара на усвояване на страсти, те се впиха и за тях времето бе спряло, бушуваха пожари там при пожарникаря, а тя все за още го подканя!

И така Шехерезада напълно задоволена се чувстваше доста освободена – гърбът и с белези от лапите на падишаха, лежеше тя на пода примряла от наслада, знаейки че от ГЕРБ вече никой няма да я напада !

Очаквайте в следващата история за тайният обожател с букетът цветя и как ще продължи нейната игра !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни НЕистината има право също да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.