НЯМА ДА СИ ТРАЕМ ПОВЕЧЕ!

НЯМА ДА СИ ТРАЕМ ПОВЕЧЕ!

Вижте какво написа на стената си в Фейсбук Кирил Стаменов

Публикуваме написаното си без редакторска намеса :

Хей, другарю Владимир Ясенов Зидаров, агент “Павел”, наричащ се сега Лютви Местан – вербуван като доносник през 1971 г. като войник от БНА, я ни светни защо твоите резняци са на второ място – някои от тези народни избраници знаят ли български? Имат ли образование? Ти, другарю Зидаров чете ли изборния закон в България? “ИЗБОРЕН КОДЕКС! Чл. 16. (1) За членове на Централната избирателна комисия се назначават лица с висше образование, които отговарят на условията по чл. 4, ал. 1 и владеят български език. (2) За членове на районните и общинските избирателни комисии се назначават лица с висше образование, които отговарят на условията по чл. 3, ал. 1 и владеят български език.” Само питаме! Не ни казвай да си траем! НЯМА ДА СИ ТРАЕМ ПОВЕЧЕ!

Ние от Blife.eu ще добавим, че това незачитане на Българските закони не е прецедент от страна на Местан напротив това е личният пример, който се експонира на всякъде ! От ДПС показват че за тях законът не важи с държание и провокации непрестанно експонират, че те са над всичко и всички ! ДО КОГА питаме ние ?

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.