Ще има ли бунт в България +ВИДЕО

Ще имали бунт в България +ВИДЕО

7000 граничари се вдигат на бунт в подкрепа на Вълкан Хамбарлиев

Подполковник Йордан Джоргов заяви в „Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, че бивши граничари няма и всички ще се вдигнат в подкрепа на колегата им Валкан Хамбарлиев, предаде Блиц. Офицерът с 30-годишен стаж по границата обясни, че цялата отговорност няма как да лежи на плещите на Хамбарлиев, тъй като на наряда са били поставени конкретни заповеди от преките им началници.Той добави, че има дълъг стаж и е на ясно, че не е извадил оръжието просто ей така и е започнал да стреля наляво и надясно. Подполковник Йордан Джоргов заяви от своя страна, че засега няма да окупират жълтите павета, но поиска справедливост.

Той заяви, че ще изчакат разследването да приключи. Ако бъде повдигнато обвинение към Хамбарлиев, Джоргов се закани, че граничарите ще протестират.

Източник: sosnovini.bg/

Efekt 2

Ето видеото по НОВА:

Ние от Blife.eu също ще следим случаят и ще ви информираме ! Ето какъв коментар направи Емил Шиваров:

Ако обвинят и пратят на съд Хамбарлиев, всички гранични полицаи да напуснат служба в знак на протест. Нека след това да почнат да ги съдят тези 6 000 полицаи, тогава ще възстанат поне 600 000 други служители, скоро и 6 000 000 българи, цял народ ли ще съдят ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.