Обръщение на Тодор Живков

Обръщение на Тодор Живков

Вижте обръщението на Тодор Живков от една епоха към друга на прага на трета!

Скъпи другарки и другари, скъпи съотечественици !

Гледам сега ъъ….

Сега навсякъде по всяко време има митингов материал !

Efekt 2

Назрели са радикално демократични емоции  в съзнанието на хората !

Мене ме оставете, мене много ме очерниха, но хората не знаеха за силата на медиите и за силата на пропагандата !

Днес всички си спомнят с умиление за моето време, всички си спомнят как аз не позволих да има нито богати, нито бедни !

А сега всички Ви избива на революция само след третата ракия заради положението, в което позволихте да бъдете поставени в тази бедност и нищета, в това икономическо робство !

Това ли е Демокрацията, за която скандирахте, за която копнеехте ?

Искат да забраняват всички символи от Комунизма, защото да не Ви напомнят за една епоха, в която хората бяха задоволени  и нямаше бедни и гладни, нямаше бездомни, нямаше такова разделение и омраза. Това е истината и с този закон, с който искат да забранят комунистическите символи те признават, че нашият строй бе в пъти по-добър!

По мое време ние въздигнахме образованието и България от 1300 доказани и титулувани учени вече имаше над 36 000 професори и академици и така България бе първа в светът, а  това защо се забрави ? Забравиха се и успехите в спортът !

А най се забрави силата и мощта на Българската армия и ние бяхме сила и то сила с най-съвременна техника и мощ !

Сега какво е – тракторист е министър на отбраната, един пожарникар управлява страната, а стругарка иска да бъде президент само президентът Ви е малко стока ама той е  made in US !

Това по мое време не можеше да се случи, на ръководни постове се поставяха другарки и другари проверени и доказали се  като професионалисти в своята област, ние възпитавахме кадри за всяка длъжност !

Днес какво възпитава това недоносче Борисов, какво наркодилъра и проститутки – едните да продават отровата му по дискотеки и училища, а другите да забавляват крадливите му демократи и господа, а моралният упадък на страната е на възможно най-ниско ниво !

Ние възпитавахме в патриотизъм и родолюбие,  а днес във какво възпитава тази така наречена чалга ?

Вярно имахме две телевизии, но всичко по тях бе позитивно и ние не показвахме разврат, смърт и насилие и народът бе мирен и спокоен !

Тази Бъчварова „Социология” и това образование не е за МВР добре, че я махнаха ! Аз помня баща и като главен редактор на вестник „Отечествен фронт” бай Генчо, беше добър човек.

По мое време циганите и турците бяха послушни и всички работеха, а сега какво е -делят ги на гета и центрове, интеграцията е възможна само и единствено когато тези субекти са между Българите и те следят и ги напътстват, и ги наблюдават, ред трябва и твърда ръка, а да ме прощава тов са изборни гласове и народни бесове.

Не може така другарки и другари, не бива да похабявате нашето мило отечество !

Казах го тогава и сега ще го кажа, че навсякъде и по всяко време на където и да се обърнете има митингов материал гледам вече не остан и от него един по един бая се отказаха !

Това недоносче пожарникарчето, което както ми донесоха наскоро май единственият шланг, който е ползвал е бил в град Симитли, но няма да се занимавам с клюки !

За финал скъпи другарки и другари, скъпи съотечественици, Историята поставя всеки на мястото му и ако някога аз бях свален от власт с митинги и протести, то ако не подаде оставка днес пожарникарят огледайте се навсякъде има натрупано напрежение и материал за митинги  и протести, стига концерти, време е за протести !

Сега ще Ви  напомня, че в България власт се дава само по наследство или с въстания и борба, а при мен не се получи и дано поне Вие успеете !

Сили от чужбина казват какво ще е в България.

Отиде си старата година за да дойде още от същото през новата зрелища безхляб до сега бяхте гладни сега май ще сте и жадни.

Времето не може да бъде върнато, но можете да промените бъдещето !

Иначе найстина няма да има такава държава.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.