Цветанов вади тайното оръжие на ГЕРБ! ВИЖТЕ КОЕ Е ТО!

Цветанов вади тайното оръжие на ГЕРБ! ВИЖТЕ КОЕ Е ТО!
Цветан Цветанов вади най-голямото тайно оръжие на ГЕРБ и това са мъртвите души !

Тук не е както във филмите за древен Египет и как върховният жрец чете от книгата на мъртвите и призовава душите от подземният свят да се вселят в тялото положено на олтара !

Тук е по-различно, тук действието се развива в наши дни и

хората от подземният свят вадят на яве данните на 1,2 – 1,3 милиона, които по неведоми пътища са вписани в регистри и списъци и пак по тези неведоми пътища ще гласуват  за ГЕРБ !

Efekt 2

Залогът е голям, Народът иска мъст и ако се провали главният жрец, всички отиват в затвора!

За това Цветан Цветанов е призовал всички сиви кардинали от подземният свят по региони, градове и се подготвя мащабна манипулация или с друго яче казано измама!

По други данни мъртвите души са около 800 000 души, но и тази цифра гарантира престоят във властта  на ГЕРБ!

Сега да Ви обясним от къде идва понятието мъртви души !

Николай Гогол пише за Руските мошеници как са  скривали по 600 – 700  мъртви души, които са отчитали като живи, и са получавали държавна субсидия за тях!

В нашият случай ситуацията е сходна, но само дето нулите са повече, а и тяхното финикийско изражение е далеч по-голямо !

На кратко това са хора, които са в чужбина или са починали, но техните имена и данни не са премахнати от избирателните списъци !

И до сега процентно се разпределяха между ПП, които са във властта като гласове и субсидия!

Та да припомним и думите на един друг Руснак и това е Йосиф Сталин: ”Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.”

Та всички знаем как от ГЕРБ първо подменяха чувалите с бюлетини, после подменяха направо протоколите, а сега само след няколко дни ще видим и новата им супернагла схема !

А може и от всички схеми по-малко тук-таме и накрая резултатите да станат задоволителни за тях !

Призоваваме всички членове на секционни комисии да бъдат бдителни, защото залогът за Борисов и Цветанов е голям докато ви разсейват стават чудеса – много хора въскръстват ей така от нищото, което после се превръща в нещото, което ние наричаме с една дума диктатура !

За последните години сме свидетели на огромен брой млади хора, които напуснаха страната ни и това са в по-голям процент потенциални фалшифицирани гласове за ГЕРБ !

Хайде да се обзаложим, че за балотажа активността и гласувалите ще са поне с 10-20% по-големи !

В крайна сметка истината ще излезе наяве след няколко дни !

Но не подценявайте магическите способности на ГЕРБА!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Станчо куфара

    тайното оръжие е измамата както би казал другаря Сталин