Отровете водата и храната им

Отровете водата и храната им.

Ислямска държава: Балканите ще бъдат удавени в кръвта на неверниците

Плашат, че ще се лее кръв в Босна и Македония
Ислямистите заплашиха Балканите с кървава баня, съобщи македонският в. “Вечер”.
“Босна и Херцеговина, пращаме ви муджахидини, ще се търкалят много глави”, закани се “Ислямска държава” в зловещо видео в интернет.
Според джихадистите Македония, Косово и Албания са в последната фаза на усвояване на Балканите и формирането на ислямски халифат.
“Радвайте се, балканци, идват по-добри дни, пристигат мюсюлмани, ние сме ислямският халифат”, казват джихадистите чрез религиозната песен касида.
В клипа с продължителност 22 минути радикалните ислямисти твърдят, че първа ще падне Сърбия, след това идва ред на Хърватия, Черна гора, Босна и Херцеговина и накрая Македония, Албания и Косово, с което тяхната власт ще се разпростре върху целите Балкани.
“Радвай се, Черна гора, идваме скоро. Ще бъдеш нашето ново място, ние сме ислямски халифат. Радвайте се, Албания, Косово и Македония. Ще върнем шериата, ние сме ислямски халифат”, казват фанатиците.
“Ислямска държава” призова своите съмишленици да организират жестоки атаки против “диктаторите в Албания, Македония и Косово”.
“Поставяйте им експлозиви под колите и в домовете. Отровете водата и храната им.
Убивайте ги на всяко място”,
зоват джихадистите. Преди дни 5-има терористи бяха арестувани при опит да отровят водата на косовската столица Прищина.
Във видеото “Ислямска държава” се обръща и към американския президент. “Радвай се и ти, Обама, победата ни принадлежи на нас, ние сме синовете на исляма, ние сме ислямски халифат”, се казва в останалите строфи от касидата.
Ислямистите поискаха от техните поддръжници на Балканите да се присъединят към тях в сраженията в Ирак и Сирия, където щели да живеят достойно със семействата си.
източник: 24 часа
България също се намира на Балканите нашите водоизточници кой пази ?
Имали нужният контрол там където има големи количества храна и напитки по заведения, заводи и складове ?
Не се опитваме да създаваме масова психоза просто скъпи читатели бъдете с повишено внимание !
Екипът на blife.eu Ви благодари за доверието!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2