Отчет за свършеното до сега в Сирия от генералният щаб на Русия

Отчет за свършеното до сега в Сирия от генералният щаб на Русия

Генералният щаб на Русия: Продължаваме да мачкаме терористите в Сирия, рано е да се говори за победа (ВИДЕО)

Началникът на Главното оперативно управление на Генералния щаб на Руската Федерация генерал полковник Андрей Картаполов обяви днес на брифинг, че самолетите на ВКС на Русия са извършили почти 1400 полета и са унищожили 1600 обекта на терористите от „Ислямска държава“ в Сирия, предаде РИА Новости. „Измина месец от началото на действията на руската авиогрупа и дойде време да отчетем какво е свършено – самолетите осъществиха 1391 бойни полета и унищожиха 1623 обекта на терористите“, каза Картаполов.

Сред унищожените обекти са 249 пункта за управление, 51 лагера за подготовка на терористи, 35 завода и работилници, 131 завода и работилници, 371 опорни пунктове и 786 полеви лагери.

Efekt 2

„Да се говори за пълна победа над терористите обаче все още е рано. Независимо от значителните загуби и масовото дезертьорство, на редица направления джихадистите продължават да оказват съпротива на правителствените войски. Опитите им за контраатаки обаче са пресечени“, обясни Картаполов.

Той подчерта, че армията на Сирия е свела до минимум използването на артилерия и авиация, за да съхрани инфраструктурата на окупираните от терористите населени места.
Източник: http://velikabulgaria.eu/

Ето и видеото:

Ние от Blife.eu ще добавим, че такава прозрачност на действията не сме виждали от Пентагона! Ето това е свършеното от руската армия за кратко време ! На всички им е ясно, че докато не влезе пехотата и да бъде прочистено всяко едно кътче няма да има траен мир ! Напомняме, че и след прочистването ще има партизански действия в Сирия спонсорирани от САЩ, но всичко ще е със затихващ ефект !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.