Поклон пред Руските герои

Поклон пред Руските герои

Трагедията със сваления руски бомбардировач Су-24 има не само своето геополитическо тълкувание, но и съвсем човешко. Историята на младия пехотинец Александър Позинич, който намира смъртта си при изпълняване на воинския си дълг.

Поклон пред Руските герои

С указ на президента на Русия Владимир Путин командирът на екипажа на бомбардировача Су-24, който почина, след като ВВС на Турция свалиха руския изтребител – Олег Анатолиевич Пешков,получи звезда и званието “Герой на Русия”.

Поклон пред Руските герои

Efekt 2

 

Посмъртно бе награден и загиналият морски пехотинец Александър Позинич, както помощник-водача и останалите участниците в спасителната акция – с ордена “За Мъжество”.

Поклон пред Руските герои

Александър Позинич оставя сами млада съпруга и 5-годишен син. Шокираното семейство очаква в родния Новочеркаск тялото на морския пехотинец. Първоначалната задължителна процедура е разпознаването. Потресените хора чакат и още не могат да повярват каква беда ги е сполетяла.

Поклон пред Руските герои

“Беше невероятен мъж и невероятен баща”, разказва, без да крие сълзите си съпругата Ирина. “Весел, жизнерадостен човек. Мъжествен – беше воювал в Чечня, върна се вкъщи като герой, с медали”, допълва младата жена.
Поклон пред Руските герои

Александър заминал за Сирия, за да спечели пари за апартамент. Младото семейство живеело на квартира и искало да има свое, макар и неголямо жилище. Момченцето растяло и родителите искали да му осигурят своя детска самостоятелна стая.

Поклон пред Руските герои

Вкъщи Александър не разказвал за службата си: било му забранено. Успокоявал жена си с това, че е жив и здрав. “Звъня ми преди ден, каза ми, че всичко при него е наред”, разказва още Ирина пред и допълва: “Вече се приготвяше да се прибира вкъщи. Чакахме го в средата на декември. Казваше ни, че като се върне повече няма да полети за Сирия. Че ще остане вкъщи, с нас”.

Морският пехотинец оставя две деца сирачета – 5-годишния си син и 7-годишната си дъщеричка от първия брак.

Поклон пред Руските герои

Александър Позинич загина в Сирия на 24 ноември, след като турски F-16 свали руски самолет. Пехотинецът участваше в издирвателно-спасителна операция на мястото на падането на руския бомбардировач. Хеликоптерът, в който се е намирал Позинич, е обстрелван от сирийски бунтовници. 29-годишният мъж е бил ранен смъртоносно.
Източник: www.blitz.bg/

Ние от Blife.eu публикуваме част от снимките и коментарите в социалната мрежа ! Снимките са от социалната мрежа но коментарите бяха на различни езици:

Milan Đermanović NEK MU JE VECNA
Valentina Dencheva Царство небесное
Valentina Deryabina Вечная память, Пусть земля будет пухом!
Yanka Stanudina POKLON!
Erick Caoudal My deepest sympathy and heartfelt condolences to the family. From Paris, France_
Genni Ivanova POKLON Предраг Ђоковић Вјечнаја памјат + + +
Milan Đermanović Нека му је вечна СЛАВА, почивао у миру Божијем.
Tatjana Bartus Покдон от Венгрии.
Ani Hristowa ВЕЧНА ПАМЕТ ПОКЛОН ОТ БЪЛГАРИЯ
Jean Kostov Поклон от България
Руслан Железовский Низкий поклон вечная память герою России !
Предраг Ђоковић Вјечнаја памјат хероју Русије!
Radenko Pandurevic vjecna ti slava heroju…
Radmila Mandic +++ VJECNAJA PAMJAT
Петя Божкова Светла памет на ГЕРОЯ. Нека почива в мир
Димитър Кралев Мъи с вами .Атака
Ivanka Mrasek-Dejanovic Žalosno Radenko
Elez Vjecnaja pamjat pravoslavnom heroju!!!
Petar Kaishanov Вечная памят героя на Россия !!!
Елка Няголова Вечная память! Поклон!
Iglika Marinova вечная памят герою
Ranka Živanović-Marković Slava mu, a dragim prijateljima Rusima,kao i porodici ,- duboko i najiskrenije saučešće
Svetoslav Dimov Слава Героям!
Károly Balikó RIP
Svetlana Georgieva ve4na pamet
Иван Иванов болгарский народ благодорить тебя
Vesna Petrovic postovanje
Xenia Gärtner Вечная память тебе земляк .
Valentina Deryabina Вечная память! Поклон.!
Ana Marija Pesic R.I.P
Георги Дузов Слава на ГЕРОЯ,вечна памет
Yulia Radionova Приношу свои соболезнования родственникам, вечная память герою России!

Многобройни коментари от цял свят бяха споделени във Фейсбук и прави впечатление, че освен от Русия имаше коментари и от Полша,Хърватия ,Македония и Чехия както и от Франция, но най многобройни бяха от България!

Ние от Blife.eu Ви приканваме да споменем днес и ние Александър Позинич! Нека постъпим като братя Християни и да изкажем дълбок поклон пред Руските герои Александър Позинич и Олег Анатолиевич Пешков!Вечна им памет и нека почиват в МИР от наше име и от името на целият Български народ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.