Рамзан Кадиров: Ето как се прави тук

Рамзан Кадиров
Рамзан Кадиров

Ето как се прави Министърът на труда, заетостта и социалното развитие на Чечения Мохмад Ахмадов обяви в понеделник 9-ти май, че четири вдовици на ветерани от Великата Отечествена война, живеещи в републиката, са получили над 1 млн. рубли -14 200 рубли по курс към 9 май 2016 г. еднократна помощ за подобряване на жилищните условия, съобщи газета.ру.

ветерани

И у нас Бойко Борисов така се отнася с хората в нужда, с хората на преклонна възраст, с тези, който наричаме ветерани от войната.
Тези паради и празници са и за тях да покажем уважение и признателност за това, че те са е били на фронта за да я има България днес !

Efekt 2

От ТАСС по-късно съобщиха по темата, че материалната помощ им е била връчена на тържествен прием за ветераните от войната, даден от лидера на републиката Рамзан Кадиров. „Седем ветерани, живеещи в Грозни, получиха от регионалния обществен фонд „Ахмат Хаджи Кадиров“ по 300 000 рубли (3970 евро), а 22 участници във Великата Отечествена война, живеещи в района на Чечения – по 250 000 рубли (3308 евро)“, каза министърът !
В обръщението си към ветераните Кадиров отбеляза, че техният подвиг ще остане вечно в сърцата на подрастващото поколение. „Вие достойно представихте нашата република на фронта на Великата Отечествена война, защитавахте Родината от врага. Вие сте пример за мъжество и смелост за нашето подрастващо поколение.
Гордеем се с вас“, заяви той. По данни на местното общество на ветераните в Чечения живеят 29 участници във Великата отечествена война.

По-рано бе съобщено, че в навечерието на Деня на Победата властите в Ингушетия са връчили по 220 000 рубли (2911 евро) на всеки ветеран от Великата Отечествена война, живеещ в републиката.
Да ето така се прави, ето това е признателност към едни хора, който искат само това нормално отношение, материално подсигуряване и едно БЛАГОДАРИМ ВИ !

ветерани

Днес ние се питаме дали правим всичко това към нашите учители, нашите строители, нашите родители майки и бащи, баби и дядовци, а отговорът е НЕ и НЕ! Наричат ги материал прослойка и че били изяли резерв някакъв, а когато ние ядяхме намазаната филия с лютеница в нашето детство и те ни учиха да ходим и да говорим, и те ни учиха да работим и всичко, което знаем и сме днес е благодарение на тях го забравихме!

Забравихме да им кажем едно благодаря, но те няма да забравят как куршумите са свистели над главите им, те няма да забравят ужасите на ВОЙНАТА и дори днес когато навсякъде се говори за войни и има подготовки за войни, тези хора няма да забравят какво е война, защото са я преживели и са имали късмета да оцелеят, но днес нашето правителство ще държи в бедност, нищета и болести в тези мракобесни времена и те няма да имат късмета да оцелеят, няма да имат този шанс, защото ние им го отнехме на всички, който се правим, че не виждаме ние, който позволяваме да се случи това !

Нека си помълчим, нека и скоро и ние ще сме там на тяхното място в бедност и болест и така както казват те СТАРОСТ НЕРАДОСТ ще се наложи да оцеляваме, но ние не сме като тях, ние не сме силни, ние не сме ХОРА и дори няма да успеем !
Истинските герой на така нареченият преход са тези хора забравени, никому не нужни, отритнати, захвърлени и унизени, оставени на милостта на съдбата, отдали животът си за да ни има нас и сега ще платят цената за това, че не са били егоисти да си заделят бели пари за черни дни, а са ги дали за нашето образувание и за нас, за нашите коли, къщи, за нас !

И ако в един друг свят правят парад за да ги почетат, ние тук правим всичко възможно за да ги унищожим! Браво Бойко, браво и на всеки, който е гласувал за Бойко, браво и на всеки, който отвръщал поне веднъж поглед от старицата излязла на тротоара да продаде връзка лук и или китка с цвете за да си купи хляб !

Проклети да са Управляващите, да господа политици, проклети да сте Вие и всички ние за дето позволяваме това!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.