Расате за Камен Попов

Расате за Камен Попов

Действията на Сидеров са добре премерен ход, убеден е Боян Расате

Председателят на БНС не вярва на тезата, че Сидеров е невменяем Всичко, което лидерът на „Атака” Волен Сидеров върши, е добре премерен ход от негова страна. Това каза в предаването „Тази сутрин” по bTV Боян Расате, председател на Българския национален съюз.

Расате не е съгласен с тезата, че Сидеров е невменяем и не осъзнава какво върши. Причините за неговите действия трябва да се търсят назад в неговото детство. Един човек, който цял живот е бил поставен в ситуация да бъде подчинен на някого, физически невпечатлителен, в даден момент, когато се озове в ситуация, в която разполага с милиони левове и сериозна власт, започва да компенсира тези липси, смята Расате.

Познавам задържания за удар срещу Сидеров – Камен Попов, като изключително уравновесен и дисциплиниран човек. Склонен съм да вярвам, че ситуацията, в която е попаднал, е съвсем случайна и не е по някакъв начин режисирана или да се търсят задни подбуди, заяви още председателят на БНС. Попов е бил кандидат за депутат от листата на БНС.
Източник: btvnovinite.bg/

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим няколко клишета свързани с патриотизмът и национализмът ! Патриотизмът е състояние на духът! А национализмът е дълбоко осъзнат патриотизъм + родолюбие !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.