Словакия каза не на пришълците!

Словакия каза не на пришълците !

Докато съм министър-председател няма да пусна бежанци в Словакия

Ето един кратък обзор:
Милиони потенциални бежанци ще се опитат да достигнат Европа, а не хиляди!
Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо директно се противопостави на задължителното квотно разпределение на бежанци, което Брюксел силово наложи въпреки гласовете против на чехи, унгарци, румънци и словаци.Бунтът в ЕС се разраства.
„Докато съм на поста министър-председател, задължителните квоти няма да бъдат изпълнени на територията на Словакия“,отсече Фицо, цитиран от Епицентър.бг.

В Словакия няма нито една джамия и мюсюлмани, а това отдавна дразни мултикултуралистите от Брюксел.
Интересно защо България безропотно гласува „За“ решението при положение, че е една от най-засегнатите страни от наплива на нелегалните имигранти. Може да се окаже, че българското правителство крие реалния брой на влезлите в страната (въпреки че се виждат навсякъде из София и други градове).
И затова Бъчварова обяви, че ще приема квотите. Или може би крият нещо друго от българския народ. От Общество.нет

Efekt 2

Доналд Туск: Бежанците „се чувстват поканени в Европа“
Милиони потенциални бежанци ще се опитат да достигнат Европа, а не хиляди. Това е предупредил председателят на Европейския съюз Доналд Туск в кратко изявление преди срещата на европейските лидери в Брюксел, предава BBC.
По негови думи, бежанците „се чувстват поканени в Европа“. Най-неотложната задача на ЕС е „как да си възвърне контрола на външните граници“. От blitz.bg
Източник: bultimes.com

Ние от Blife.eu питаме ?
Докато всички премиери в Европа казват не на пришълците как така нашият премиер каза дайте ги тук в България?
Правителството на България имали представа какво ще стане в България след като всички войнствени талибани се съберат с всички мангали кой и какво ще ги спре да заличат родината ни от картата на светът ?Хора опомнете се !
Екипът на Blife.eu ви благодари за доверието с молба към вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.