Спец прокуратура или върви доказвай, че нямаш сестра!

Спец прокуратура или върви доказвай, че нямаш сестра!


Прави впечатление, че националните медии някак си работят с прокуратурата!

Те публикуват репортаж и после прокуратурата се самосезира!

И обратното когато има дело например като това на Иванчева или Ценко Чоков някак си става дума за две страни – от едната страна е прокуратурата като обвинител, а от другата страна е обвиняемият!

Efekt 2

Не използват ли своите приятели медиите прокуратурата за да налагат тяхната теза в обществото за да се сформира обществена нагласа?
Тезите се налагат в съда, а не по медиите, защото 99% от обвиняемите нямат медии и те не могат да отговорят и не могат да се защитят!
Спомняме си показният арест на кметицата, спомняме си и как Ценко Чоков бе сниман в ресторант да се храни, но кой направи снимката, човек от прокуратурата ли, ако е така става дума за манипулация!

И така на практика всеки, който е арестуван заедно с обвинението му ръка за ръка идва и оскверняването на името му, изтипосване на името му и лицето му по всички медии и както се казва в България „върви доказвай, че нямаш сестра“!
Като те нарисуват в чичо Гугъл това остава за цял живот !

И точно това се прави – наклеветяват те, омаскаряват те и те са като въглените, ако не могат да те изгорят то поне ще те очернят, но тук инструмента са медиите !

Когато прокуратурата е инструмент, а медиите са поръчкови и послушни на властта остава само едно да изхвърлим от властта тези, които използват тези инструменти и да върнем редът и справедливостта иначе върви и доказвай, че нямаш сестра!
Някой от Вас жигосван ли е от властта?

Екипът на Blife.eu  Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.