Срамувам се от българския Президент заяви Корнелия Нинова

Срамувам се от българския Президент заяви Корнелия Нинова

Ето какво написа Корнелия Нинова на стената си във Фейсбук!Ние от Blife.eu публикуваме написаното без редакторска намеса:

Срамувам се от българския Президент.Този човек е абсолютно неадекватен на сложната геополитическа ситуация и с изказванията си застрашава националната сигурност.Днес Министър – председателят го критикува,но забрави ли времето,когато го пошляпваше по врата с думите: “магаре да бяхме сложили,магаре щяхме да изберем”.

Срамувам се от българския Президент заяви Корнелия Нинова

Efekt 2

Ние от Blife.eu публикуваме и някой от по-горещите коментари:

Иван Колев И аз се срамувам дайте да направим нещо,момчето не е добре!

Зорница Мартинова Избирателя решавал …. вярно ? Аз си мисля, че решава тоя с достъп до протоколите, с по 40 поправки….!!!

Milen Kalinov Къде са съветниците му. И те са за избиване

Pancho Ivanov Смешник.

Anton Marinov Психично болен

Antoaneta Simeonova Този е срам и за нас ,че го търпим .Но моля Ви ,не си забранявайте публ. нека всички да могат да прочетат, а не само приятелите Ви .

Marian Yordanov Ама то това същество президент ли е…

Milen Siromashki Ненормалник!Нищо повече не може да се каже!

Petar Pandurski ……да се чуди човек магаре ли е, тиква от бостана ли е…………..

Мария Митева Този е срам и за нас,че го търпим

Milen Siromashki Не за освидеталстване е!ТЕЛК комисия трябва

Евгени Колев “…На фона на тези събития българският президент да пореден път демонстрира политическо късогледство, недалновидност и нездрави русофилски настроения. Часове след като Ислямска държава демонстрира силата и възможностите си да хвърли в ужас Стария континент, Плевнелиев обяви пред The Independent on Sunday, че… Русия се готви да води “хибридна война” на Балканите, целяща да дестабилизира цяла Европа. В подобна ситуация коментарът е излишен. Ала държавният глава не бива да забравя, че който търси врага не там, където е, рискува да го срещне в собствения си двор.” (Ще научи ли София парижките уроци?)

Grozi Grozev Да Ви кажа ли.?България се управлява в последните години,от политици с дребни душици…

Мирослав Михайлов Адвекатен по своему,така и не разбра какъв е за тези 4-ри години

Ivan Ivanov Предизвикайте импийчмънт.Този глупак е вреден за България .Аз предлагам да стане бежанец и да се маха на часа към Германия,заедно с колоните бежанци от Сирия. Така ще избегне за себе си хибридната война която му се присънва.

Dimitar Minchev Нормално е да се случват такова гафове, когато всички политически формации работят на принципа “Наше момче – добро момче” !

Vasil Krastanov ами магарета се оправляват от магаре какъвто президента такъв и народа

Петко Колов Матриала, е кофти.Питайте неговият ментор.Нали скачаха и се гушкаха,когато го избраха за такъв.

Здравко Златанов Аз не знам дали си пу… но си неадекватен и си отивай..

Jordan Sandov Май найстина е за доктор.За психиатър.

Jeny Alex само от Президента ли ?!

Boyana Buyuklieva Г-жо Нинова, крайно време е да се поиска импийчмънт на тази особа, което като Ваш съпартиец Ви възлагам като партийно поръчение. После спешна хоспитализация в най- близкото психиатрично лечебно заведение и дело за обявяване в недееспосбност, за да избегне дело за държавна измяна.

Елисавета Миленова Трябва да му отрежат езика!

Milko Milchev Ами премиера ? ….Още по голям срам ……….

Диян Тончев Това не може да е пример за държавническо поведение! Тази личност не се вписва в представата ми за “президент” на Република България. Къде ни е дипломацията, къде са обещанията за демократично и прозрачно управление? Направете необходимото и вземете нещата в свой ръце г-жа Нинова, защото всеки ден е фатален за държавата. Безумие сред безумие и то на най-високи нива във властта…

Ние от Blife.eu ще добавим, че разрушителните сили на президентската служба могат да се сравнят по упостошение само с природно бедствие от най-голям еквивалент! Време за импийчмънт!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.