„СТОП на агресията на Турция“

„СТОП на агресията на Tурция“

Огромно множество от граждани се събра вчера на митинг шествие под надслов „СТОП на агресията на Tурция“

Хората излязоха в проливният дъжд за да изкажат своята съпричастност към Сирия и Русия както и да заявят че народът на България е твърдо против действията на на Турция , САЩ и алианса !
Гражданите носеха множество Български Руски дори сирииски знамена !

„СТОП на агресията на Tурция“
Такива големи знамена, който носеха няма как да не са били забелязани от нашето правителство което води протурска и проамериканска политика !

„СТОП на агресията на Tурция“

Efekt 2

Множество агенти правеха снимки на всички митингуващи както и от турското посолство фотографираха нашите патриоти ! въпреки всичко имаше и засилена жандармерска охрана до ескалиране не се стигна но символичното палене на турското и американското знаме с това на алианса се състоя!
Те остро осъдиха действията на турция с декларация:

„СТОП на агресията на Tурция“

Д Е К Л А Р А Ц И Я
от
МИТИНГ- ШЕСТВИЕ пред турското посолство в София
„СТОП на агресивната турска политика!“

Невъзможно е да се скрие ролята на всеки, който участва във войната срещу Сирия, която се води вече 5-та година чрез армия от терористи, финансирани, въоръжавани, обучавани и управлявани от сащ, англия, израел, турция и други държави.
За никой не е тайна, че офицери от редовната турска армия непрекъснато навлизат в Сирия и под тяхно командване, терористичните групировки превземаха село след село, град след град. След като бяха окупирани някой сирийски градове, турция разграби голяма част от оборудването на заводите, много исторически ценности и участва в грабежа на нефта. Това е изключително варварско нашествие и грабеж извършван от турция в съседна държава. Крайната цел е унищожаване на икономиката, държавността на Сирия, сваляне на национално отговорното правителство начело с Башар ал-Асад, разделяне на Сирия на отделни държави. Северните територии на Сирия са обещани от световното задкулисие да станат територия на турция. Именно за това турция много настоява за изграждане на така наречената „буферна зона“ в северната част на Сирия, в която сирийското правителство да няма право да преминава със самолети или да води каквито и да е военни действия и най-лицемерно представят това като „зона за сигурност“.
Съвременна турция е наследник на османската империя. По исторически факти османската империя е единствената империя в историята на човечеството, която нищо не е дала на цивилизацията. Тя само е грабила, разрушавала, консумирала… Очевидно турция нищо не е научила от историята си, дори от времето, когато държави с древна култура, традиции и духовност като Сирия и България са били под османско робство.

„СТОП на агресията на Tурция“

Кой дава право на турция да унищожава руски военен самолет, дори и да се намира на територията на турция? Колко пъти турция наруши въздушното пространство на Сирия и не само го нарушаваше, но извършвате варварски бомбардировки над мирни граждани под предлог, че се бори с кюрдите?
Колко пъти турция наруши въздушното пространство на Гърция? Отговорът е стотици, но те не свалиха нито един турски самолет, защото не са варвари като тях.

„СТОП на агресията на Tурция“
Целият свят знае, че Русия в момента води освободителна война за запазване суверенитета на Сирия – люлката на цивилизацията. Целият свят знае, че Русия в момента има законното основание да извършва военни операции на територията на Сирия по молба на сирийското правителство и на сирийския народ, а не за да воюва с турция. Но с действията си турция показа, че именно тя стои зад тероризма в Сирия.
Кой дава право на терорист номер едно – сащ, да нахлува със самолети в Сирия под предлог, че уж се бори с измислената и създадена от самите тях ислямска държава!?
Няма ислямска държава!!! Има тероризъм и това е
тероризмът на сащ и тероризмът на турция.

„СТОП на агресията на Tурция“

Доказа се, че ИДИЛ, „свободната сирийска армия“, така наречената „умерена сирийска опозиция“ и др. не са нищо друго освен инструмент на нато-американската терористична организация. турската армия е най-многочислена в нато и ние, като съседи на турция се срамуваме от това, а не се гордеем. Това не е гордост за никой.

„СТОП на агресията на Tурция“

С престъпленията, които извърши срещу Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Египет, Сирия, Украйна, нато-американската военна структура доказа, че е терористична организация и трябва да бъде разформирована, а делата и разгледани от международен трибунал.

„СТОП на агресията на Tурция“

турция планирано създава проблеми с нелегалните. Как става така, че всички нелегални от Африка, Азия и Близкия изток се струпват в турция и от там след филтриране като от разпределителен център ги изпращат към България, Гърция и други европейски държави!!!
Независимо, че лакеите от колониалното правителство и президентство в България мълчат, Българският народ не мълчи. Категорично заявяваме своята достойна позиция:
Г-н президент на република турция,
• Незабавно прекратете непрестанното и целенасочено изпращане в България на нелегални през българо-турската граница.
• Незабавно прекратете финансирането и изпращането на терористи и офицери от редовната турска армия срещу суверенна Сирия.
• Осъждаме варварското унищожение на руския военен самолет на сирийска територия, който се намираше там за да воюва срещу тероризма.

„СТОП на агресията на Tурция“

С тези ваши действия няма да успеете да попречите на Русия, Иран и Сирия да прочистят територията на Сирия от вашата терористична армия от наемници.
Справедливостта и Истината ще победят!
ДО
Г-н Реджеп Тайип Ердоган
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ
чрез
Г-н ИСМАИЛ АРАМАЗ
ПОСЛАНИК НА
РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ В
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
УВАЖАЕМИ г-н ЕРДОГАН,
Българското общество е възмутено от войната, която се води последните две години срещу Сирия, организирана, направлявана и финансирана лично от израел, сащ и англия. Възмутени сме и от ролята и участието на Вашето правителство в тази война. Събитията ескалираха, загинаха много хора и целият свят все по-ясно вижда голямата роля на турция във воденето на тази война чрез тероризъм: обучаването на ислямистки терористични банди на територията на Вашата страна и вкарването им през границата Ви в Сирия, подкрепа на създадената от сащ терористична групировка ал-кайда и други радикални организации на политическия ислям. Това е агресивна намеса и нарушаване на суверенитета на Сирийската Арабска Република. Българското обществено мнение добре познава притворните теории за „нуждите” от „стратегическа дълбочина” за турската регионална външна политика, която под тези формулировки прикрива агресивните си имперски цели за създаването на нова неоосманска империя. За никого не е тайна, че агресията срещу Сирия има за цел да прекрои държавните граници в региона и образуването на Голям Близък изток, в съответствие с колонизаторските интереси на израел, сащ и англия. А през последната година все повече се изяснява, че турското правителство върши тяхната черна работа. В съюз с тях се възползва за своите си завоевателни цели и изпраща през турската граница в Сирия терористи, които рушат инфраструктурата на мирната сирийска страна и убиват нейните граждани. Свидетелство за това са и граничните инциденти със самолети и обстрелът по сирийско-турската граница, за които се доказва, че са предизвикани от турска страна. Същия произход има и атентатът в Рейханлъ, близо до сирийската граница, в който загинаха мирни турски граждани, на които турската власт жертва живота, за да осъществява американо-ционистките агресивни цели в региона.

„СТОП на агресията на Tурция“

Мирните народи в този регион няма да се примирят и ще устоят на силите на злото, олицетворявани и от Вашето правителство. Многократните и многохилядни антиправителствени граждански демонстрации в турция по всички изброени по-горе въпроси са свидетелство, че турският народ желае мир и сътрудничество с хората в региона. Само вчера излязоха над 1 милион по улиците на Анкара против Вашата агресивна и противочовешка политика, предизвикала и атентата в Рейханлъ. Ние се присъединяваме към исканията на турските граждани за промяна на политиката на турция в посока на истинско добросъседство, прекратяване на тероризма, ненамеса във вътрешните работи и уважение към суверенитета и правото на достойно съществуване на Сирия и всички държави и народи по света.

„СТОП на агресията на Tурция“

Гражданска инициатива „България против война срещу Сирия и Иран”
До Президента на турция
чрез посолството на турция в България

„СТОП на агресията на Tурция“

Копие до Президента на Руската Федерация
Копие до Президента на Сирийска Арабска Република
Копие до Президента на Ислямска република Иран
Копие до Президента на Китайска народна република
Копие до Президентите на държавите-членки на европейски съюз
Копие до Президента на Република Ирак
Копие до Президента на Арабска република Египет
Копие до Президента на Алжирска народно демократична република
Копие до Президента на Тунис
Копие до Президента на Република Сърбия
Копие до Президента на Украйна
Копие до Президента на Корейската народно-демократична република
Копие до Президента на Република Индия
Копие до Президента на Боливарска република Венецуела
Копие до Президента на Федеративна република Бразилия
Копие до Президента на Република Аржентина
Копие до Президента на Република Куба
чрез дипломатическите посолства на държавите в България

„СТОП на агресията на Tурция“

до всички медии

Ние от Blife.eu подкрепяме протестиращите и даваме трибуна на народната воля !
Вчера ние ставаме свидетели как гражданската воля за промяна се надига! Ние виждаме, че огромното множество заявяват своята позиция по глобални и международни проблеми, който касаят и нашата страна!

„СТОП на агресията на Tурция“

Екипът ни благодари за снимките на Marin Marinov и Jack O’Neill !

„СТОП на агресията на Tурция“

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.