Сongratulations : от USA и цената на тази дума

Сongratulations : от USA и цената на тази дума

САЩ ни поздравиха за 3 март, гордеят се с близкия си приятел България

Държавният секретар на САЩ Джон Кери поздрави българския народ по повод националния ни празник от името на президента Барак Обама и на гражданите на САЩ. Приветствието му е публикувано на сайта на Държавния департамент.

“Приятелството между САЩ и България се корени в общия ни стремеж към демократично управление, сигурност, човешки права и върховенство на закона. Нашите две страни подчертаха това по време на визитата ми в София миналата година”, посочва Кери в приветствието си.

Efekt 2

“Ние работим заедно в борбата срещу тероризма, за енергийна сигурност, в сферата на образованието. Като съюзници в НАТО ние задълбочаваме отношенията си в областта на отбраната чрез съвместни и многостранни военни учения, на които домакин е България”, допълва държавният секретар.

Той изтъква, че бил поет ангажимент следващата година да се засилят търговията и инвестиционните връзки между двете държави, да се укрепи сътрудничеството в правоналагането, да се развиват туризма и човешките контакти.

“Чрез всичко това нашето партньорство прави всяка от нашите страни по-силна, нашите общества по-сигурни, а нашите икономики – по-проспериращи”, убеден е Кери.

САЩ се гордеят, че имат близък приятел като България и очакваме нашите отношения да укрепват още повече занапред, заключава той.
Източник : news.bg/

Ние от Blife.eu питаме каква е цената на Сongratulations на тази дума целяща само и единствено да нарани Русия в този ден, защото ако това е денят в който ние сме освободени от Турско робство то това е денят и в който Руската кръв пролята по нашите земи е довела и победата  на Русия в руско-турската война ! Каква е цената ли,  да се подхрани личното его на премиера ни, защото тази дума Congratulations е единствената заради, която се затвориха Блоковете на АЕЦ и държавата ни остана без енергийна независимост – естествено удар по Русия !

Тази дума спря и редица проекти като Южен Поток и Бургас-Александруполис тази е думата, която ни унищожи армията, тази е думата, която докара ГМО продуктите, тази е думата която отрови храните ни, водите ни и въздухът ни, но това не е всичко тази дума докара и международните търговски вериги. Тя е тази заради която и тихомълком се изнасят тонове Българско злато всеки месец, но тя и тази, която ще довърши Българското население с така наречената Американска здравна реформа под пряката заповед на Хилъри Клинтън и корпорациите с фалшиви лекарства с който вече не се правят опити с нас като с опитни мишки, а вече ни изтребват като мишките на полето ! За тази дума може да се говори много и все с факти и статистики в който участваме ние и нашите покойни близки !

Имаме един Въпрос: Какво общо имат Янките с Шипка и с тази паметна и свещена дата свързана с погазването на правата на башибузуците на тази победа на Руските терористи и техните помагачи Българските сепаратисти според тези към които е адресирана тази дума Сongratulations ? И ако на този ден сме отхвърлили РОБСТВОТО то днес думата Демокрация носи след себе си много по-ужасяваща статистика !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.