Темата на седмицата и Българските пУтриоти

пУтриоти
пУтриоти

Темата на седмицата е дали имат право да гласуват Българските Турчоля в Турция или не?
Абсолютен театър и хаос на арената в цирка, пУтриотите показват загриженост за страната ни след като доста се умълчаха и кротуваха докато са на правителствената хранилка ама сега предизборно заквичаха !

Местан е спокоен защото:
В Конституцията е казано, че „всички граждани са равни пред закона“, че „не се допускат никакви ограничения на правата“ им и че „гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция“.
Та сега дали ще се промени Конституцията отговорът е НЕ и НЕ !

Путриотите ни защо не протестираха пред НДК когато се създаваше ПП га-ДОСТ !
Не ги видяхме и да изпратят цветя и в Катунци, няма ги и до хората в Гърмен, а за Раднево и коментар в социалните мрежи не направиха!

Efekt 2

путриоти
Ако това са Патриотите, който бранят народът си от Турцизация и Циганизация ако това са тези, който ни бранят от нахлуването и трайно заселване на Ислямските джихадисти, който в комбинация с новите модни тенденции на облеклата и брадите в Циганските Гета се превръщат в проблем на националната сигурност !

Или в страната за каква сигурност можем да си говорим – единствената сигурност е за Олигарсите и политиците. Те имат си охрана от НСО и частни охранители !

Борисов пУтриоти
А думата Национална отдавна е придобила международен еквивалент! Имат си тук Американски Бази, има което си е американска територия, а Турция си има цели области и градове, заводи и какво ли още не !

И докато Борисов посява символи на дългогодишна дружба с Турският посланик, нашите послания за свобода и независимост няма да бъдат чути !
Скъпи путриоти, не се хабете все пак си имате подписани документи с най-протурското правителство на България в което съуправлявате и Вие !
Никой от Вас няма да наруши Конституцията, защото лидера на онази га-ДОСТ веднага ще алармира своите евроатлантически другари и ще си скубете косите и ако не посмяхте да направите комисия, която да реши дали Турция се намесва във вътрешната ни политика на страната то сега ще видите доказателствата за това как гласовете в Турските урни ще покажат кой ще управлява в страната ни и ако това не е намеса под строй то какво е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.