Това не е моят президент и не искам да говори от името на суверена !

Това не е моят президент и не искам да говори от името на суверена !

С КАКВО ПРАВО ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ИЗКАЗВАШЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА?

На 01.10.2015г. бТВ пусна анкета със следния въпрос и възможни отговори: ОДОБРЯВАТЕ ЛИ УДАРИТЕ НА РУСИЯ В СИРИЯ?
*Не, трябваше да изчака мандат на Съвета за сигурност
*Не, не трябваше да се меси в конфликта
*Да, тя е решаващ фактор на международната сцена
*Да, само така могат да се победят терористите
*Нямам мнение!
Резултатите са както следва: Частично неодобрение дават 4% от гласувалите, които се придържат към тезата, че Русия е трябвало да изчака мандат на Съвета за сигурност на ООН, но като цяло не изразяват неодобрение на въздушните удари в Сирия срещу Джабхат ан-Нусра и Ислямска държава. За ненамеса на Русия в конфликта са били 3% от гласувалите като от естеството на зададения възможен отговор не става ясно дали изявяват позиция, че Русия е трябвало да запази неутралитет или изразяват мнение, че Сирия и Близкия Изток са оперативна зона само и единствено на САЩ и НАТО. Все пак, така формулирания въпрос може да кажем, че повечето от анкетираните са за неутралитет на руската едерация в конфликта, отколкото да изразяват проамериканско отношение. 38% са на мнение, че Русия е решаващ фактор на международната сцена и намесата в конфликта е резонна, защото това е част от геполитическата стратегия на страната, за да защити собствените си интереси. Пълно одобрение на въздушните удари срещу Джабхат ан-Нусра и Ислямска държава в Сирия са дали 54% от гласувалите. Те са на мнение, че само чрез масирани и жестоки атаки може да се победят терористите, които от Сирия и Ирак вече започнаха да плъзват към Европа. Нямат мнение само 1% от гласувалите в анкетата.

ОБЩИЯ СБОР Е СЛЕДНИЯ: – НЯКАКВО НЕОДОБРЕНИЕ: 7% – ОДОБРЕНИЕ 92% -БЕЗ МНЕНИЕ 1% Източник : БТВ и narodna-mladej.eu Ето коментара на narodna-mladej.eu Ние от “Народна Младеж” имаме следния въпрос към Президента на Република България: При положение, че повечето български граждани под една или друга форма одобряват това, че Руската федерация се е намесила в Сирия, подпуквайки онези псевдомюсюлмани, които са превърнали страната в Ад и вече нахлуват в Европа вливайки се в миграционния поток, то КОЙ упълномощи Росен Плевнелиев да говори от името на българския народ, че осъждал прочистването на Сирия от терористи?

Efekt 2

Това не е моят президент и не искам да говори от името на суверена !

Ние от Blife.eu също задаваме следният въпрос като припомняме, че този президент бе избран с подмяната на Вашите бюлетини ! Този президент не е моят президент и аз не искам да говори от моето име ! Да си президент на Християнска държава и да защитаваш ислямът е странна меко казана позиция освен ако тази позиция не е купена ! Странно е и защо президентът не осъжда публичните кланета и екзекуции от терористи над християни !

Дали терористичната рака не държи президентът ни за топките, ако въобще има топки ! Президентът ни колкото пъти си отвори устата, толкова пъти ни забърква в скандал, който оставя трайни негативни следи в международните ни отношения ! С изказванията си всеки път не спирате да обиждате и унижавате както и да не зачитате суверена !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator