Дългата ръка на Обама стигна и в Гърмен !

Дългата ръка на Обама стигнa и в Гърмен !

Тази седмица Представители на Американското посолство бяха в Гърмен в циганската махала!

Представители на американското посолство у нас пристигнаха на посещение в Гърмен. Те се срещнаха с жителите на незаконния ромски квартал. Визитата има за цел да провери при какви условия живеят ромите, чиито къщи бяха разрушени или предстои да бъдат съборени, съобщава Нова телевизия. Представителите на американското посолство ще посетят и училищата в района, в които има записани ромски деца, за да разберат повече за образователните им потребности. В рамките на днешния ден предстои и среща с общинското ръководство и жителите на Гърмен, за да се търси решение на проблема.
Източник : velikabulgaria.eu

Ние от Blife.eu задаваме следните въпроси: Трябва ли американското правителство да се намесва като дава гръб на определена прослойка от населението? Трябвали да всяват респект в една малка община и да се намесват така? Редно ли е ?

Efekt 2

Защо не идват представители на Руското или Китайското посолство! Ето кой подстрекава ромите и им помага в беззаконията! Всички трябва да спазват законите в България  и ромите също ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator