Цигани убиха с чук

Цигани убиха с чук

Цигани убили с чук дядо Георги за 20 лева

Жестокото убийство, което потресе козлодуйското село Бутан днес, е станало заради 20 лева, научи tribali.info. Дядо Георги бил пребит с чук от двама цигани от Хайредин.
Зловещата история се е разиграла в понеделник срещу вторник през нощта, но трупът на 71-годишния Георги Ангелов Цветков е бил намерен снощи, около 19.30 часа, проснат на пода в кухничката в дома си накрая на селото. Привечер негови познати дошли да го търсят, но никой не отговорил на виковете им, а къщата била със заключена врата и тогава извикали съседа Красимир, който надникнал през прозореца и видял Георги да лежи на земята. След това той незабавно се обадил на кмета на Бутан Ивайло Иванов, който организирал влизането в къщата и позвънил на доктора в селото. Анатоли Иванов и сам подал сигнал в полицията в Козлодуй.
Лекарят и съседът разбили вратата, но трупът на Георги вече бил вкочанен, а върху лицето му имало възглавница. След като я махнали видели, че главата му е буквално смазана с чук, който бил захвърлен на леглото. Само след няколко часа полицията в Козлодуй е стигнала до извършителите. За зверското убийство са задържани двама цигани – Бисер Димитров, на 23 години и Красимир Йорданов, на 24 години, и двамата от Хайредин.
Съседите разказаха, че различни цигани са идвали непрекъснато в дома на възрастния човек и се застоявали там. На една от тях той дори давал често пари назаем. По всяка вероятност Георги е познавал и убийците си, защото ги е пуснал в дома си и дори са се черпили, но след като не им дал пари те са започнали да го измъчват и след като са го умъртвили са преровили цялата къща, но намерили и откраднали само 20 лева. След задържането им двамата младежи са направили пълни признания.
Работата по случая продължава./kozloduy-bg.info

Ние от Blife.eu казваме: Отиде си още един Българин! Днес го погребаха близки и приятели !
Лека му пръст на Бай Георги !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.