Унищожиха 14 тона американска маруля в Русия

Унищожиха 14 тона американска маруля в Русия

Над 14 тона американска маруля са били унищожени в Забайкалието, Русия

Това съобщи местната информационна агенция „Чита.ру“, като се позовава на Евдокия Худякова – началник на отдела на областната администрация на Федералната служба по ветеринарен и фитосанитарен контрол.

По думите ѝ марулята с американска маркировка е била засечена на границата с Китай, като за да бъде внесена в Русия тя била представена за китайско производство. След оформянето на съответните документи зеленината е била унищожена в депото за битови отпадъци в гр. Забайкалск.

Efekt 2

От началото на 2015 г. през пропускателните пунктове в Забайкалието от Китай в Русия са правени опити за внос на дини и ябълки от страни, фигуриращо в списъка със санкции.

Ние от Blife.eu се шегуваме, че тази маруля може би е била генно модифицирано оръжие за което Руските власти премълчават !

Та и почти на шега задаваме и следният въпрос – дали тази година след като Русия спре доставките на заявените огромни количества зеленчуци и плодове, който тя традиционно закупуваше от Турция бизнесът в Турция дали няма да преориентира големи количества  с дъмпингови цени към България  и дали това няма да бъде пагубно за родното ни зеленчукопроизводство !

И ако това се случи надали протурското управление на ГЕРБ ще направи нещо в защитата на Българските фермери !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.