Фейсбук ислямизация на България

Фейсбук ислямизация на България


Ислямизацията в България е в ход. Поредното доказателство за това е, че български онлайн магазин предлага фереджета и други ислямски женски покривала за главата и тялото за по 9 лв. Сайтът Muslim Spirit е създаден още преди няколко години.

„Мисията ни е да вдъхновим ислямския дух, да вдъхновим и окуражим нашите братя и сестри да го направят, следвайки Корана и Сунната.

 

Нашият стремеж е да създадем място, което да насърчи нашите клиенти да преоткрият исляма, да разширят хоризонта си и да затвърдят имената си, обясняват създателите на онлайн магазина. Досега страницата на магазина в социалната мрежа има 1410 харесвания, като броят им непрекъснато се увеличава, съобщава „Телеграф”.

Efekt 2

ededededed
Най-рекламирани в сайта са традиционен арабски хиджаб и дизайнерска дубайска абая. Хиджабът е изработен от памук и струва 8.80 лв., а при поръчка на три броя цената му пада на 8 лв.

 

Цената на абаята, която е направена от висококачествена корейска ликра, също е свалена от 65 на 60 лв., а към нея като подарък е добавен шал.

660_7de8b307ff5507112203bf9727b7329a

Наред с ислямисткото облекло в сайта Muslim Spirit се предлагат още и продукти от арабската народна медицина, ориенталски екзотични аромати, козметика и аксесоари. В сайта се търгуват още и козметични продукти като олио от цариградско грозде срещу косопад, олио от бадем, кокос и със зехтин, както и паста за зъби с мисвак, лечебен шампоан и сапун от черен кимион и тигрова мас. Цените им са достъпни за всеки джоб, между 5 и 15 лв.

Избралите артикули от сайта могат да се обадят на посечения мобилен телефон или да дадат заявка с лично съобщение в сайта или във Фейсбук. Поръчката се доставя с куриерска фирма.
Източник:pik.bg

Ние от Blife.eu ще направим един коментар по темата, че именно социалните мрежи са оръжието на исляма !

И ако в момента текат динамични процеси за подмяната на религиозното самосъзнание на Българската нация то този процес няма как да подмине и социалните мрежи !

И ако крайно агресивните крила на радикалният ислям използват Фейсбук за координиране и за връзка на крилата и техните вградени спящи клетки по целият свят и това е с висшата подкрепа за който ще дадем няколко примера  кой се изказаха за глобалността на интернет Зукърбърг, който през 2013 г. стартира програмата Internet.org, която си поставя за цел да свърже към световната мрежа 5 млрд. души по света, които нямат достъп до интернет, припомня медията.

Сред знаменитостите, обявили подкрепата си за кампанията “Декларация за свързаност” (Connectivity Declaration), са и рок звездата Боно от U2, актрисата Чарлийз Терон, предприемачите Бил Гейтс и Ричард Брансън, както и съоснователят на Wikipedia Джими Уелс, съобщава BBC. Зукърбърг, се ангажира за безплатен достъп до интернет в бежанските лагери !

 

Същият пуска и безмоторни самолети с който да достави интернет в региони в който няма покритие, там където има горещи точки в пустините региони и на други места все в услуга на силно ислямизирани сектори .

Но това са някой от акцентите в глобален мащаб. В България ние писахме за тази ислямизация, която не е процес от вчера и можете да прочетете ето ТУК

Останалото се знае от ДАНС и държавата, но нищо не се прави !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.