Заразбиращите Путин «Putinversteher»

 Заразбиращите Путин «Putinversteher»

Путин е безспорно най-големият лидер в светът, но неговата слава и лидерски качества водят след себе си фенове, симпатизанти и поддръжници на неговата политика !

Все повече популярни личности застават твърдо зад Путин със своят авторитет и своето име. Филип Киркоров носи пръстен с лицето на Владимир Путин:

Все повече популярни личности застават твърдо зад Путин със своят авторитет и своето имем Филип Киркоров носи пръстен с лицето на Владимир Путин

Efekt 2

На хълката на самият пръстен има натпис «Putinversteher»,

Филип Киркоров получил като подарък този  пръстен и вече не го сваля от ръката си, съобщи той ! На пръстена е изобразен Владимир Путин, а украшението е от сребро, проба 925.

Певецът съобщи, че е получил пръстена от специален куриер, който го е намерил в хотела в Крим, където се провежда музикален фестивал. „Украшението беше в дървена кутийка, а надписът е немски неологизъм и означава „Разбиращите Путин”.

Киркоров съобщи още, че откакто го е получил, носи пръстена и обяви, че възприема подаръка като вид орден. „Като руски гражданин аз подкрепям президента Путин”, твърди певецът!

 Заразбиращите Путин «Putinversteher»

Има ли тайно общество което твърдо седи зад този лозунг «Putinversteher» в Германия?

Тук не става дума само за един пръстен, а тук става дума за цяла кампания с маркетингови приоми и тънкости днес пръстени, утре фланелки, а после кой е следващият продукт на който ще видим това лице и този надпис ?

Дали популярността на Владимир Путин  не е един мащабен ПИАР проект зад който има много вложение пари ние не знаем, но със сигурност лицето на Путин продава !

Всяка компания днес има маркетингово разузнаване, което подава най-важната информация нужна им днес за оцеляване и надграждане и след като Владимир Путин е най-популярното лице на векът те да се възползват от него, защото Путин продава !

 Заразбиращите Путин «Putinversteher»

Но тази Путиномания неизбежно влияе на хората като популярността на Владимир Путин от екрана се пренесе на хората на алеята и тя е и по хората в трамваят и на спирката, на афишите, по стените, тя е навсякъде и всеки иска да припечели по някой банкнота от ликът на Путин и така славата носи още слава и още и още докато всеки вече знае кой е Владимир Путин и как той се бори за световният мир, как той показва неправдите, как той се превръща от лидер на Русия в световен лидер и как всяка страна където има диктатура и социална несправедливост той печели симпатизанти и как неговото лице ще се появи на всеки един протест за справедливост !

 Заразбиращите Путин «Putinversteher»

Ето как Владимир Путин се превръща в символ на социална справедливост и как става лъчът надежда на всички по света за по-доброто за това да се борят, за това че те не са сами и ако започнем от Сирия и обиколим цялото земно кълбо навсякъде знаят за Владимир Путин, а това е неговото проклятие – славата му на човек, който иска МИР по целият свят !

Неговата харизма, неговият чар, пленителното му излъчване са едната страна на монетата, а другата са неговите оръжия и той говори истината, той говори с факти и е истински винаги добре подготвен и никога не чете своите речи написани от някой друг, а думите му идват от сърцето и душата му, думите са чисти, искрени и това го прави чист и светъл, това го прави онзи лъч светлина в  мрачните днес !

Все повече ще бъдат хората разбиращи Путин, защото  както Първият слънчев лъч носи след себе си изгревът и светлината така и Путин носи след себе си нещо по-добро !

Ние от Blife.eu не сме Русофили,  ние сме на първо място Българофили, но сме едни от тези, който могат да се нарекат «Putinversteher» разбиращи Путин !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.