Франсоа Оланд пред Би Би Си

Франсоа Оланд пред Би Би Си

Франция има ясна визия за борбата срещу Ислямска държава (ИД), каза президентът на страната Франсоа Оланд, предаде Би Би Си

С тези думи държавният глава откри пресконференция в Париж след срещата си британския премиер Дейвид Камерън. Домакинът посочи още, че Франция и Обединеното кралство ще задълбочат сътрудничеството помежду си в обмена за информация. Гостът по-рано днес положи венци пред клуба “Батаклан”. В атаката срещу залата в нощта на 13 срещу 14 ноември 2015 г. в залата загинаха 89 души от общо 132-те жертви на атаките във френската столица. Камерън там изрази готовността на Обединеното кралство да разшири помощта си за Франция. “Ние вървим рамо до рамо в борбата срещу тероризма”, каза той.
Източник: partnerscatalog.com/

Ние от Blife.eu ще напомним, че преди по-малко от година Путин предложи общи действия срещу ИД! Франция слушаше САЩ и днес вече е късно, защото по ръцете на много политици има кръв!Франсоа Олан днес е заявил, че има две спешни визити до САЩ и до Русия ! Може би това е началото на преусмислянето на някой позиции ! Напомняме, че и Франция не продаде и кораби, който Русия бе поръчала пак по линия на слугинаж на САЩ и с този слугинаж всички виждаме до къде води!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.