16 годишна Ромка без стаж с 1500 лева на месец ! Пенсионерка с 60 години стаж с 200 лева на месец !

16 годишна Ромка без стаж с 1500 лева на месец ! Пенсионерка с 60 години стаж с 200 лева на месец !


Защо един пенсионер, работил за България цял живот, получава 200лв. пенсия, а 16-годишна ромка с 3 деца 1500лв помощи на месец!?
16-годишно сливенско момиче е вече майка на три деца. Първото го е родила, още когато е била на 12 години.
За трите си деца непълнолетната ромка взема помощи в размер на около 1500 лева.

Около 21 вида помощи имат право да получават ромите, съобщава Сливен Днес. Това е установено от изследвания, които са направени от Центъра за демографска политика. Какво би мотивирало това момиче да учи, да работи и да се развива?! Какво поколение оставя една малолетна майка, след като голяма част от децата й се раждат недоносени?!

Как се е стигнало до това безобразие в България? Защо един пенсионер работил за държавата цял живот се налага да получава 200 лева пенсия и да се чуди как да оцелява, а една ромка, която от 12-годишна ражда е поощрявана да го прави с помощи на стойност 1500 лв.

Източник: budnaera.com

Всичко това се случва в държава където ГЕРБ управляват и в цялата държава по циганските гета се гласува само за ГЕРБ и тук там за ДПС !

Efekt 2

Премиера нарича пенсионерите „лош материал“ и се снима с цигани в махалите ! Цветан Цветанов до сега преразпределяше парите за евроинтеграция на ромите и той пряко контролира гетата за това е така !16 годишна Ромка без стаж с 1500 лева на месец ! Пенсионерка с 60 години стаж с 200 лева на месец !

 

Циганите гласуват за ГЕРБ и затова са първо качество, а другите са „лош материал“! Вече и Българите са „лош материал“ и инвалидите, абе всичките онези 86% от нацията, които живеят под прага на бедността !

И как така ГЕРБ печелят изборите след като 86% от хората са бедни заради техните РЕФОРМИ?

Как така се противопоставят етноси ли, ами ГЕРБ го правят за да се мотивират циганите, а кой контролира социалното министерство, кой разпределя кой да получава и кой не пари?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.