7,5 по Рихтер в София+ ВИДЕО

7,5 по Рихтер в София+ ВИДЕО


София се разлюля така както от столетия не се е разлюлявала !
Епицентърът е „Орлов мост“!

Концертът на Слави Трифонов в подкрепа на референдумът и трите ДА-та и включиха се дузина известни певци и толкова народ не имало никога на „Орлов мост“ казват очевидци !
Фенове качват в социалните мрежи ежеминутно снимки и клипове от грандиозното събитие и Фейсбук прегря !
Държавната машина е активирана и медии като трафик и Флагман, който се използват от Държавата и управляващите по принцип да храчат и повръщат по този и онзи, а днес се оляха !
Имат си мотивите – лични и безлични, но работата на медиите е да информират обществото, а не да разпръскват фекалии по групите във Фейсбук !

Истината е, че народът се събуди, истината е, че Слави събуди заспалият лъв у българите и оттук нататък крадливото правителство може само да трепери какво ще прави суверена и как ще гласува !

Борисов вече нападна Цветанов, че Цецка е била негов избор, нещо като един вид политическа мимикрия !
Надеждата се завърна и за това можем само да благодарим на Слави Трифонов!
Време е да изхвърлим боклука !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2