Да благодарят на ДПС каза Борисов

Да благодарят на ДПС каза Борисов

Заглавие в mediapool.bg Борисов: Кабинетът съществува благодарение на ДПС Публикувано на 08 юни 2015

Партиите-партньори на ГЕРБ в управлението трябва да благодарят на ДПС, защото заради движението има правителство. Формацията на Местан пък ще стане приемлива за разговор с останалите, когато Делян Пеевски не е депутат. Едновременно с това България е изпреварила Румъния в борбата с корупцията още в предходния мандат на ГЕРБ. Това обясни министър-председателят Бойко Борисов в интервю за Нова .
“Радвам се, че сме изпреварили Румъния във всяко едно отношение – борбата с корупцията, данъците, усвояването на Евросредствата“, каза министър-председателят.
Според него България вече е минала през периода, когато политици са “били влачени с белезници” и показвани по телевизиите.
Източник: mediapool.bg
Да благодарят на ДПС каза Борисов
Ние от Blife.eu ще добавим, че не искаме да благодарим на ДПС за нищо !
Ще добавим и коментар и за това,че според него България вече е минала през периода, когато политици са “били влачени с белезници” и показвани по телевизиите.
Всички знаем за кой политик намеква Борисов! Да не го казваме, че напоследък доста писахме за него, да не излезе, че му правим реклама !
Но този политик бе оправдан на всички инстанции и заведе дело в Стразбурк заради това !
Ние мислим, че е време точно политиците да бъдат арестувани и вкарани в затвора както направи Румъния за която твърди Борисов, че сме задминали !Време е за нова алтернатива на управление за България !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2