Джихадистите губят петролни кладенци

Джихадистите губят петролни кладенци

Контролът на джихадистите над петролни кладенци намалява

Джихадисти бягат в паника, но унищожават всичко зад гърба си!
Членове на терористичната групировка „Ислямска държава“ са подпалили петролен кладенец в иракската провинция Киркук, предава TACC, позовавайки се на информация от иранския телевизионен канал Press TV.

Радикалната организация е атакувала, а след това подпалила нефтеното находище в северната иракска провинция. Пламъците продължават да бушуват, съобщават местните медии.
Действията на „Ислямска държава“ вероятно са отговор на иракска атака, която във вторник унищожи десет цистерни с бензин, принадлежащи на екстремистите./Пик
Източник : bradva.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще продължим да събираме откъсъчната информация която излиза в пресата за Войната в Сирия за Вас!Нашият коментар, че вече започнаха да губят контрола над петролните кладенци от където идват парите за финансиране на ИД! Няма да намекваме, че този петрол е купуван от една страна с много щатове, нито пък че оръжието, което си купуват от ИД пак от там идва, всеки може да се досети за това !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator