Продуктът Ислямска Държава

Продуктът Ислямска Държава


Завладените петролни полета на Ислямска държава носят приходи между един и един и половина милиона долара на ден!
Който и каквото да Ви казва войната е за пари ! Но не само оръжие, а тя е и пропаганда с прокарване на философии за разединение на масите както и за обединение ! Ислямска държава е една от многото неофициални американски продукти , които следват и принципите и правилата на изграждането на един такъв продукт като марка! Налице е Име което се популяризира напълно безплатно от стотици хиляди медии всеки ден, всеки час !
12289477_968994186526439_7943832718492763707_n - Копие (2)
Лого, което също се експонира на знамената им, брошури, списания, флаери и дори на фланелки, което си е също рекламен приом ! Налагат се техните идеи със силата на жестокостта и страхът така като са действали дори древните римляни ! Подредбата на структурите им също е взаимствана до голяма степен от римските легиони ! Ние споменахме, че печалбите на ИД от петрол са 1-1,5милиона долара на ден ! Но никъде не може да се проследят печалбите им от износ на древни артефакти, който също заема голям дял от перата им за финансиране и няма как да знаем какви пари се генерират и от търговията с човешки органи, производство и търговия с наркотици, както и продажбата на контрабандни стоки като Българските цигари заемат най-голям дял и отвличания на хора срещу откуп и ред други техни пера за финансиране ! 12289477_968994186526439_7943832718492763707_n - Копие
Част от парите, които те акумулират се използват за пропаганда за набиране на нови членове, защото войната взима най-много човешки жертви ! Различните терористични фракции почиват на различни правила в някой жените нямат право да носят оръжие, а в други имат и общото е, че във всичките участват деца още 10 годишни., които минават през лагерите за обучение във военно дело ! Така те от малки са обучени да бъдат безпощадни убийци в името на джихата!
Ислямска държава изнесе и голям брой от обучените си бойци в Европа и у нас тези мъже, жени и деца, днес пребивават между нас ! Така наречените спящи клетки, който чакат да бъдат активизирани и инструктирани за последващи действия! Сигналът ще бъде даден по интернет или по телефонът и тогава всеки ще приведе планът си в действие ! Светът ще бъде хвърлен в ужасът на тероризмът ! Атентати, взривове,масови безредици, навсякъде ще цари военен пропускателен режим. Летища, Автогари, ЖП транспорт,метро както и училища и детски градини и обекти като водоеми, електрически компании, дълъг е списъкът с обекти !
На където и да се обърнем все за смърт и убийства ще чуваме, на където и да погледнем все контролиращи органи, ще има човешка свобода просто ще остане един спомен като мит за едни отминали времена ! Вместо птици над нас ще летят дронове сканиращи лицата ни, формите на тялото, походката ни всичко, което може да идентифицира към световната база данни за всеки един от нас – досието ни ! В този ужас мнозина сами ще изберат да си поставят чипове, а тези който откажат ще бъдат изхвърлени в немилост от системата, но новата система, която ще контролира всеки човек ! 12200959_914234142003537_1004240986_n
Започнахме с ИД и ще завършим с цитат на всеизвестният Мечо Пух „че всяко нещо води до друго нещо” И след като нищо не идва случайно на този свят можем да се досетим защо се появи ИД и кой я финансира и до къде ще доведе светът изкуствено създаденият тероризъм ! Ние сме последното поколение преди глобалното робство ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни! Истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2