Раднево: Бунта на белите продължава+ВИДЕО

Раднево: Бунта на белите продължава
Раднево: Бунта на белите продължава

Хиляди са пак под дъжда в Раднево и скандират „Българи Юнаци”!
Полицията крещи това не е начинът !
Хората питат какъв е начина!
Хората питат ние имаме ли права?

Полицаите влизат в обяснителен режим, че видите ли всичко зависи от хората, който избирате да Ви управляват!
Кметът на Раднево за да успокои тълпата от граждани обявява, че видите ли имало три постройки магазини в ромския квартал “Кантона” и трябва да бъдат съборени – това е установила създадената след конфликта комисия.

Собствените им имат право да обжалват протокола в седемдневен срок. Само един от магазините е собственост на 39-годишния Калчо Иванов, известен като Сурай Пашата !

Efekt 2

Но хората искат и незабавна реакция на правителството, хората искат да видят дела не нормативни бръщолевици и законови срокове !
Хората казват „това не е от вчера” и че Кметът от ГЕРБ ги толерира и е прикривал тези Ромски незаконни постройки и магазини както и тяхното поведение и чувство на безнаказаност именно заради политическият чадър от ГЕРБ се стига до тези Ромски престъпления!
Хората говорят и че Сурай Пашата е бил посредникът при купуването на гласовете в тази махала именно от ГЕРБ и за техният кмет естествено това ние не можем да докажем, но това е което говорят хората!
Междувременно вижте и констатациите на потърпевшите и тяхното послание към своите съграждани:


“Говорят, че сме си ходили на гости. Това са глупости, виждали сме се във фитнес залата. Говорят и че сме някакви наркобосове и сме си делили териториите за наркотици. Всичк%

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.