Америка фалира

Америка фалира

Америка са изправени пред фалит! Конгресът трябва да даде възможност на правителството да вземе заем до 3 ноември

САЩ са изправени пред фалит. Финансовият министър Джак Лю заяви, че се тревожи, че изчакване до последната минута за повишаването на лимита на федералния дълг може да доведе до ужасен инцидент. Американският Конгрес трябва да даде възможност на правителството да вземе още пари назаем до 3 ноември.

Според Лю след тази дата държавата вече няма да има никакви възможности за маневриране.“Наистина се надявам Конгресът да предприеме действия за повишаване на лимита на дълга в скоро време. Ще използвам всички налични инструменти, които имам на разположение, но министерството на финансите няма да разполага с възможности за маневриране след 3 ноември“, предупреди Лю.
Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu ще споменем, че още миналата година градове като Детройт икономическият гигант на САЩ обявиха фалит имаше публична разпродажба дори на музеи и държавни движими и недвижими активи ! Тогава някой медии споделиха че през 2015г. изтича срокът на годност на 4000 ракети Томахоук и ако САЩ не ги изсипе спешно някъде, Детройт загива безвъзвратно!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2

от administrator