БАРДАКЪТ във Военното министерство нарасна до ХАРЕМ! ЧЕТВЪРТА ЛЮБОВНИЦА си назначи Николай Ненчев!

БАРДАКЪТ във Военното министерство нарасна до ХАРЕМ! ЧЕТВЪРТА ЛЮБОВНИЦА си назначи Николай Ненчев!

Военният министър Николай Ненчев, който стана известен не с някакви армейски военни подвизи, а с креватни такива,  отскоро има четвърта интимна фаворитка, гръмнаха медиите

Прясната старлетка на 51-годишния министър – мераклия била назначена в пиар отдела, въпреки че по професия била гримьорка.

В качеството си на пиар, тя следвала навсякъде Ненчев  при всичките му командировки. А освен това държала ключа от любовната им квартира, за която плащали данъкоплатците, понеже се водела на МО.

Квартирата била в стая 503 на ведомствения хотел „Шипка“ и всъщност представлявала апартамент – лукс, в който имало и джакузи – закупено и инсталирано с министерски пари. Най-вероятно срещите между двамата стават в джакузито в романтична обстановка и с много шампанско, носят слухове из коридорите на министерството.

Наричаният от служителите си министър Ненчев с прякора  Ники Мокета заради присадената му коса, не използвал за любовните си срещи с назначени от него дами само хотел „Щипка“, а всички благинки на МО. Преди две седмици, той и Стела прекарали романтичен уикенд в Боровец в хотел „Олимп“, където им дали президентския апартамент, застлан с мечи кожи, разказват хора от персонала. Двамата поръчали и скъпа вечеря, която полели обилно с шампанско.

Ненчев не забравял да отделя внимание и на старата си любовница – актрисата Валерия Кардашевска, която назначи за шеф на политическия си кабинет.

Efekt 2

Третата от харема на Николай Ненчев – Росица Русева бе отстранена, тъй като медиите я уличиха в проституция. Тя също беше на хранилка и добра заплата в МО, но се наложи да бъде съкратена и сега се виждала по-рядко с военния ни Казанова.

От МО отрекоха да има Стела в Отдела за връзки с обществеността. Или името на момата е друго, или е назначена в друг отдел, коментират предпазливо някои медии.

Освен харем, Ненчев има и съпруга, която търпи покорно всичко, тъй като той я осигурява материално срещу условието да не вдига скандали и да си мълчи.
Източник: skandalno.net/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.