Руска подводница с ядрени ракети нагазила в Бискайския залив, a Франция изтръпна!

Руска подводница с ядрени ракети нагазила в Бискайския залив, a Франция изтръпна!

Френските военноморски сили са засекли руска подводница, снабдена с ракети с ядрени глави

Бойната субмарина се е намирала в Бискайския залив през януари, съобщава френското списание “Обс”, цитирано от световните информационни агенции. Според изданието подводницата е от военноморската база в руския град Мурманск и не е засечена в териториалните води на Франция, но била видяна край атлантическото крайбрежие на страната.

“Активността на руските военноморски сили е във възход през последните няколко месеца, ако не и години, и ние постоянно ѝ обръщаме внимание”, заяви говорител на френските военни. Той не изразява позиция относно достоверността на информацията, като казва, че политиката на военноморските сили е да не обсъждат подобни въпроси.
Източник: blitz.bg/

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме защо само при появяването на руска подводница веднага изтръпват и защо се притесняват толкова?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.