изпрати новина
Водещи новини

За БОРИСОВ и Народната любов и как страстите могат да ескалират + ВИДЕО

За БОРИСОВ и Народната любов и как страстите могат да ескалират + ВИДЕО

За народната любов и поредното видео за Бойко Борисов !

И как така нашето слънце озарява толкова много хора! Според последните статистически проучвания над 65% не харесват ГЕРБА ! Това, което не казват от статистическите проучвания е, че думата „не харесват“ не е точната риторика на народната „ЛЮБОВ”!

Истината е, че това е твърдият процент на тези, който честно и открито заявяват, че го МРАЗЯТ и да това са само няколко милиона, който мразят Борисов ! Като добавим и тези, който не гласуват и тези, който пък гласуват под строй за други партии май за Гербавите няма кой да гласува по сърце и душа!

Техните гласове са под натиск и репресии, а Мафията ще застави зависимите от тях да гласуват за ГЕРБ за да продължат кражбите – усвояването по обществените поръчки, което май НЕ Е СИГУРНО и ЕВРОПА ПОРЯЗА ГЕРБА! Ще гласуват тези, който работят по рудници и заводи на Олигарсите по заповед на някой от Американското посолство, който вече е обяснил на нашенският олигарх, че ако не е послушна парите са му в са офшорка и могат да бъдат запорирани от някой Банка, а да е чувал някой банка да вдига запор ? И че после ще го разнищят през доставчици на материали и суровини както и през другите към който не е изпълнил договорите си ! Тя схемата е ясна – Гледай Украйна и ПОТРОШЕНКО, сещай се и за България !

Кафетата с ДПС – Местан Борисов ще трябва да пие в офисите на га-ДОСТ ама га-ДОСТ ще трябва да покаже, че може да акумулира колкото се може повече избиратели и все пак от Турция ще искат отчетност за парата дето е дадена ! И вероятността Местан да оплеска ануса е много вероятна като гледаме как се сменят премиери за един ден в Анкара сещайте се за Местан под какъв стрес е ачкаханинът ! Та поетите ангажименти на Местан може да му сложат главата на дръвника на новият султан !

Между другото и с Борисов е така и той поема всякакви ангажименти към всеки по влиятелен по света, който има интереси у нас ! Американското правителство има интереси, Канадци и Германци, всички имат интереси у нас дори и Руснаците, а само Българите нямат интереси или по-точно няма кой да ги защитава ! Поне така бе с Българският бизнес поставен да работи в неконкурентни условия в собствената си страна с неизгодни лихви по кредите, скъпи суровини и рекетьорско правителство, сива икономика дето се казва и пари да печата пак ще фалира, много на хранилката !

Правителството с чуждите търговски верига унищожи малкият и среден бизнес, а големият Бизнес всеки ден си сменя собствениците – една мутра днес е силна, утре друга и така е при Борисов ! Та и тази година Изборите ще бъдат най-интересните до сега. Те първа ще има много изненади ! ГЕРБ пак разчитат, че който и където да гласува те пак ще приложат старите тактики за подмяна на вота било с бюлетини, било с протоколи и резултати ще са тези, който те решат !

Къде е демокрацията ли, ами няма такава. Сами видяхте, че моделът ГЕРБ вече се разпростира из Европа дори в Австрия гласуват по десет хиляди човека на секция в повече от живущите там и от хората по списък, а какво да кажем за България ! Време е да се замислим има ли реална демокрация или има една хунта, която е узурпирала властта! Слави Трифонов каза, че е готов за Революция в ефир, а ти готов ли си Българино ? Над 200 малки партии няма да бъдат допуснати до властта, ами една по една ще бъдат елиминирани, МАФИЯТА не обича промените !

Олигарсите не искат да допуснат други до заводите и предприятията, защото утре ще посегнат на тяхното, защото в България реално бизнес няма, а има грабеж, рекет и отнемане на чуждото ! До вчера Делян Пеевски бе КОЙ, а днес всички виждаме как се превръща в НИКОЙ! Така колко бизнесмени си преместиха бизнеса в чужбина заради рекетът на правителството на ГЕРБА?

Дамбовеца затвори фирми и кой страда – 1200 човека на улицата заради това, че не позволи да бъде рекетиран от ГЕРБА и сега съдят страната ни в Страсбург и защо страната ни плаща стотици милиони, а не се потърси персонална отговорност от истинските разбойници ! Но за да има България и Българи това е неизбежно! Дали ще има цветна или кървава революция ние трябва да сме готови за това, защото в България от векове власт се дава или с кръв или по наследство ТОВА Е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*