Бунт или оставка +ВИДЕО

Бунт или оставка +ВИДЕО

Националисти поискаха оставка на Правителството на Бойко Борисов и президента Плевнелиев в София !

Протестиращите постави четири цели който изявиха:

На първо място оставка на марионетното правителство на Бойко Борисов и подкрепящите те го !

На второ място на най-голямото недоразумение – Президента на България, който на всякъде ходи и срами Българският народ !

Третото искане е забрана на всички неправителствени организации, който се явяват чужда агентура и рушат устойте на България това са подобни организации като Хелзинският комитет, отворено общество Америка за България и други подобни финансирани от чужбина организации !

Efekt 2

Четвъртото искане на протестиращите е че след като нашето правителство не може да гарантира опазването на Българската граница нещо което нашите деди хилядолетия са пазели правилно и добре то ние желаем да се даде на нас Българският народ правомощия да се създават доброволчески дружини, който да пазят границата ни от пришълци, защото в България до 2007 г . всички сме минавали казарма и всички знаем как се държи автомат и всички знаем как се пази граница и всички сме дали клетва да пазим тази държава !

Ние от Blife.eu подкрепяме всички  на който медийната машина не дава трибунa!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


от administrator