Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Българите трябва да бъдат наказани

Българите трябва да бъдат наказани

Това обяви сенаторът републиканец от щата Аризона Джон Маккейн

„Българите трябва да бъдат наказани за своите чувства към Руснаците ! Или са с нас или против нас ! Нашите интереси на първо място ! САЩ не могат да се съобразяват с едно географско джудже ! „ Ето тази информация бе споделяна в социалните мрежи ! Ето и колажът разпространяван във Фейсбук :

Българите трябва да бъдат наказани

Ние от Blife.eu само ще напомним, че Петър Стоянов връчи на Маккейн орден „Стара планина“ I степен „за извънредно големите му заслуги за укрепване и развитие на българо-американските отношения и за последователната му подкрепа за присъединяването на България към НАТО“. За последно Джон Маккейн кацна в България на 8 юни 2014 г. заедно с още двама свои колеги – Рон Джонсън и Крис Мърфи, в рамките на совалка в Източна Европа. Темите на разговорите с президента Росен Плевнелиев !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Това обяви сенаторът републиканец от щата Аризона Джон Маккейн „Българите трябва да бъдат наказани за своите чувства към Руснаците ! Или са с нас или против нас ! Нашите интереси на първо място ! САЩ не могат да се съобразяват с едно географско джудже ! „ Ето тази информация бе споделяна в социалните мрежи ! ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.8 ( 3 votes)
0

About administrator