България на три морета, a скоро ще бъде на три дерета!

България на три морета, a скоро ще бъде на три дерета!
Всеки трябва да прочете тази статия и да се замисли !

България е вече територия не страна, не е държава вече ! България е стара държава, която в Азия съществува от 165(153) г.

Затова отбелязвам празника 26 март ежегодно от 1998 г. с приятели, които споделят идеята. През своето дълго съществуване България е била под различни имена на различни места из Азия,докато се установи на сегашното си място след 681 г.

Преди години тя е носила различни имена, като Балх, Болг, Балхара, Бактрия, Волжка България. Като ги четем виждаме, че имената са сходни и вероятно са транскрибирани на различните езици от съседните ни държави по различен начин.

Efekt 2

За това, че изброените държави са сродни с България и може да се съди не само от името, а от произхода и самоопределянето на народа. През старите времена народа не винаги има съзнанието за етническа принадлежност, тъй като се приобщават съседни завладени народи и се навлиза в друга територия, населена с други племена и народи. България е“погълнала“ много народи, като кумани, печенеги, узи, авари, хазари и още много из Азия и източната част на Европа.

Обръщам внимание на някои карти от различни времена. През дълъг исторически период сме били сред водещите държави в Европа и другите са се съобразявали с нас. Днес ние се съобразяваме с началниците Брюксел както казва Бащицата на нацията ни Бойко Методиев Борисов !

Вчера Илияна Йотова заяви в Плиска, първата Българска Столица, че България няма да изчезне, но дали няма да загуби свои територии, били сме свидетели на такива актове през вековете? След като загубихме способността си да си браним границите си, след като загубихме способността си да браним небето си, след като дори родното ни МВР не може да брани и селата и градовете ни във вътрешността на държавата ние сме беззащитна територия за която много скоро и все някой ще посегне да откъсне парче амбиции!

Винаги е имало от нашите съседи Македония, Турция и Гърция са изказвали апетити да си вземат някоя друга област от България, но по времето на Комунизма това нямаше как да се случи, защото имахме армия и то каква, а днес нямаме нищо и няма кой да ни защити! Винаги сме разчитали на сили отвън на Балканите и никога проблемите не са се решавали от само себе си или помежду балканските народи и винаги е трябвало да се намесят външните сили така наречени ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ! Забравили сме, че някога България е била такава Велика България, с която са се съобразявали тези други сили и империи са ни плащали данък, но някак си този народ забравил за гордите векове и прегърнахме робското в нас като след 500 години робство не може само роби да се раждат у нас !

Къде са гените на силните войни на Тракия, къде са гените на смелите ездачи на Кубрат и Аспарух, къде са потомците на войводите и хайдутите днес ? Не един Римски император е бил с тракийски ген и като войник до генерал и до император е успял да се наложи!

Забравили сме за Спартак и за Орфей, забравили сме и за Илиада, в която Резос бе оприличен с Боговете, забравили сме, че сме синове и дъщери на силна нация, а склонили сме глави и чакаме какво, чалми ? Бурки и бради вече плъзнаха в гетата през границата ни всеки ден идват на групи, на талаза всякакви Башибозушки и хайлязи, а Бойко лагери им строи ! Строят им центрове за настаняване с басейни, фитнеси и зали за забавления, хранят ги като царе, а тези дерибей утре ще поискат халифат да си направят и познайте ВИЕ къде?

Дали няма да бъде по нашите земи да решат да се заселят с любезното съдействие на ГЕРБ и техните съучастници, членове и симпатизанти? Защото когато си в стаичката бяла с бюлетина в ръка ти сам реши и бъдещето на детето си изкова, но не ковеш съдба, а робство и не само за твоите деца, а и за моите за бела ! Етническите карти са на масата и който вижда ги видя и който е сляп си остава сляп и то за беля !

Така щом и Путин потвърди, че България се превърна в територия, а не в държава, трябва някой да си каже, че този с информация разполага ! Няма друга държава, която да се е затрила от простотия и до кога ще позволяваме това да се случва, до кога? И ако някога България е била на три морета скоро ще е на три дерета и не, защото ГЕРБ са ни продали, а защото сме им позволили да го направят?

Защото и сега мълчим, а те продължават планът за унищожение на България с подкрепата на патриотите с чалми пълни с алтъни от продадената ни държава, а народа свел глава си продължава да мълчи и да търпи и робските вериги, да търпи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.