изпрати новина
Водещи новини

Б.Б. + Р.Б. = Оставка ! Р.Б.+ Б.Б. = революция !

Б.Б. + Р.Б. = Оставка ! Р.Б.+ Б.Б. = революция !
Създаден в комунистическа лаборатория компонентът Б.Б. е изключително интересен от страна на учените !

В България всички се занимават с политика и от тази гледна точка и учените от БАН доказаха, че компонентът Б.Б. е интересен не само за тях, а и за цяла България!

Изключителното е, че суверенът го изхвърли от употреба, но той не зачита законите на народната емоционална химия, която те показаха на последните избори !

И сега компонента Б.Б. възнамерява да се завърни на предна позиция чрез един друг компонент Р.Б., който пък е създаден в Американска лаборатория и така Р.Б. и Б.Б. са новата материя, която иска да властва, но само да припомним, че предишната формула бе Б.Б. и Р.Б., което не променя крайният резултат !

Но колкото и да обясняват учените, че помията – смес е същата, на хората им се вменява чувството, че това е новата формула на успеха и те трябва да и дадат мандат на доверие! Така, но това са уроци по химия за трети клас и повечето хора знаят, че когато смесят вода и кисело мляко става дума за айран и същото се получава когато смесиш кисело мляко и вода !

Но в истинската химия не е точно така и има разлика как се смесват два компонента и по някога се получава друг резултата ! Така от предният компот – урок по химия участваха АБВ и ПФ, НФСБ, но на практика химическият състав е променен !

Днес виждаме, че различните материали променят своята валентност и ако до вчера Р.Б. са имали по-малка валентност от ГЕРБ – Б.Б. то днес всичко е променено ! ГЕРБ загуби президентските избори и започна динамичен синтез в партията на Б.Б.! Сега Б.Б. иска да управлява, но цената на реформите в лабораторията са много неприемливи и Б.Б. винаги е искал да бъде като олиото най-отгоре, но сега не е така !

А хората не го искат и за сега само се удължава животът на НС 43 за да могат да си приемат някой химически закономерности, които ще ги бетонират на върха на пирамидата на трайни и нетрайни химически елементи ! И така хората не искат да консумират в храната си вече Б.Б., а още по-малко Р.Б., но те им се натрапват като се представя, че са най-стабилните елементи и най-необходимите !

Има едно ново химическо уравнение, което почива на законите на референдума, с което всеки ненужен и безполезен химически елемент ще бъде изхвърлен в канализацията от нацията ! Този закон почиваш на формулата на референдума или трябва да бъде спазен, или има огромна опасност лабораторията да бъде пометена от една друга химическа реакция наречена с революционната дума „бунт“!

И ако тези два компонента се съберат и хората ще се съберат и тогава е възможна революция в химията !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*